Dagens spilforslag – Sikker italiensk sejr over Bosnien

Kamp: Italien-Bosnien

Spilforslag: Italien vinder kampen med mindst to mål (Italien -1)

Odds: 1,86

Spilstop: 4. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Så er det blevet til til endnu en gang Nations Leauge. Dette er anden udgave af turneringen. Italien møder oprykkerne Bosnien i en kamp, hvor italienerne naturligvis er stor favoritter til at løbe med sejren. Vi regner da også med, at italienerne lever op til deres favoritværdighed.

 

Derfor vinder Italien med mindst to mål

Italien var naturligvis også med i League A, sidst der blev spillet Nations League. Her sluttede de på andenpladsen efter Portugal i en gruppe, som også indeholdte Polen. Bosnien er oprykkere efter deres førsteplads i deres gruppe i League B, som de vandt foran Østrig og Nordirland.

Siden da har Bosnien dog ikke haft den store succes. Ved kvalifikationen til EM blev det blot til en fjerdeplads i Gruppe J for Bosnien. Denne gruppe blev vundet stensikkert af netop Italien, som vandt alle deres ti kampe. Bosnien sluttede derimod efter Finland og Grækenland og var hele fem point efter andenpladsen, som Finland endte på.

De indbyrdes kamp mod Italien endte med italienske sejre på 2-1 og 3-0. I 2-1-sejren fik Italien ellers en skidt start, da Edin Dzeko scorede efter 32 minutter. Fire minutter inde i 2. halvleg var det Lorenzo Insigne, som bragte balance i regnskabet, inden Marco Varetti scorede sejrsmålet fire minutter før tid.

I kampen i Bosnien var Italien anderledes overlegne. Ved pausen førte de 2-0 efter mål af Francesco Acerbi og Insigne. I anden halvleg fik Andrea Belotti scoret til kampens resultat 3-0. Vi mener, at italienerne bør kunne gentage den præstation med endnu en sikker sejr mod et bosnisk hold, der som nævnt ikke er i deres bedste forfatning.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Italien slår Bosnien med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.