Dagens spilforslag – Mindst tre scoringer i Finland

Kamp: Inter Turku – IFK Mariehamn

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 10. juni kl. 17:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det finske tophold Inter Turku tager hjemme imod formsvage IFK Mariehamn. Det er en kamp, som Inter skal vinde, hvis de fortsat skal holde rivalerne HJK i kort snor.

Vi mener, at der på forhånd er lagt op til en ganske målrig kamp. Derfor siger vi, at der vil blive scoret mindst tre mål, når IFK Mariehamn gæster Inter Turku.

 

Derfor scores der mindst tre mål i kampen

Som nævnt er Inter Turku med i den finske mesterskabskamp. Efter de første seks runder har man 15 point, hvilket er et færre end HJK, som indtager førstepladsen.

De tabte sæsonens første kamp til FC Lahti, men siden da har de vundet deres efterfølgende fem kampe i streg. Her er det værd at bemærke, at vi af disse har haft mindst tre mål.

En interessant ting ved Inter er, at de trods deres status som tophold har lukket mål ind i fem af deres seks ligakampe i denne sæson. Det tyder naturligvis på, at defensiven vakler lidt. HJK har til sammenligning blot lukket mål ind i to af deres kampe.

Nu gælder det så IFK Mariehamn, som er placeret i den tunge ende af ligaen. De har seks point fra deres første fem kampe. De lå nummer et efter to runder, men de har tabt deres sidste tre kampe, hvor målene er væltet ind.

De har tabt deres sidste tre kampe med 0-2 og to gange 0-3. Inden da slog de bundholdet AC Oulu med 3-1. Deres anden sejr kom mod FC Honka, som blot har skrabet tre point sammen fra deres seks kampe.

De regner også med, at de får en hård dag på kontoret mod Inter. Ingen af holdene er dog flyvende defensivt, så vi mener, at der er gode muligheder for, at vi mindst tre mål i dette opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Inter Turku – IFK Mariehamn. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette resultat.