Kamp: AC Horsens – FC Helsingør

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,72

Spilstop: 13. maj kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

For anden fredag i træk er der topopgør i 1. Division, og for anden weekend i træk er det på CASA Arena. Det sker, når FC Helsingør gæster AC Horsens.

Horsens hoppede i sidste uge op på førstepladsen, mens FC Helsingør gik på andenpladsen med deres første sejr i slutspillet.

Der er med andre ord lagt op til en spændende kamp mellem disse to Superliga-jagtende mandskaber. Vi regner da også med, at det bliver en tæt affære i Horsens, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

FC Helsingør lignede efter grundspillet et sikkert bud på en oprykker. I løbet af de første 22 kampe havde man nemlig blot tabt én kamp.

Det var dermed umuligt at forudsige, at man skulle ende med at tabe slutspillets første fem kampe på stribe og dumpe ned på tredjepladsen.

Man fik dog hentet en særdeles tiltrængt sejr i sidste uge, da Fredericia blev slået med 2-1 i Helsingør efter scoringer af Daniel Norouzi og Elijah Just.

Det kan ikke andet end rette lidt op på selvtilliden hos nordsjællænderne. Det får de også brug for, når der venter en svær kamp mod AC Horsens.

De Gule har modsat Helsingør haft et fremragende slutspil med fem sejre og en uafgjort. Det gør, at man har lagt sig i spidsen med to point ned til dagens modstander.

FC Helsingør har som nævnt endnu ikke haft en clean sheet i dette slutspil. De kommer da også på en svær opgave mod et Horsens-hold med offensive kapaciteter som Anders K. Jakobsen og den målfarlige forsvarsspiller/angriber Magnus Jensen.

Helsingør kan dog også komme til at gøre ondt på Horsens. Østjyderne har lukket mål ind i halvdelen af deres slutspilskampe. Derudover har Helsingør trods det dårlige slutspil trods alt scoret syv gange.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem AC Horsens og FC Helsingør. Hos Marathonbet får man odds 1,72 på dette.