Indlæser...
Indlæser...

 

Roskilde vs Hobro

Vi går ind i to uger med landskamppause i Superligaen, men mandag aften byder på endnu et topopgør i dansk fodbold, nemlig det vigtige slag mellem anden- og tredjepladsen i 1. division.

Skive, Hobro og Roskilde ligger alle på den rigtige side af stregen, men  hvem skal rykke direkte op, og hvem skal ud i to kval-kampe mod nr. 12 og 13 i Superligaen?

Vinderen af dette opgør tager et vigtigt skridt i kampen om førstepladsen, og hvis man er i nærheden, bør man tage forbi Roskilde i aften og se dette brag af en kamp. Ellers kan kampen også ses på TV3 Sport 1 med kick off kl. 20.00.

I dette spilforslag til Roskilde vs Hobro har vi mest fidus til gæsterne. Det bliver formentlig et helt åbent opgør, som kan svinge begge veje, men Hobro har vist masser af kvalitet på det seneste og sejrede så sent som sidste weekend med hele 1-5 i Vejle.

Superliga-nedrykkerne fra Hobro har nu vundet deres tre seneste kampe, og ligner i vores optik det bedste bud, på en direkte oprykker til Superligaen. Men der skal arbejdes hårdt for de tre point mod formstærke Roskilde, som ikke har tabt de seneste otte hjemmekampe i 1. division.

Alle gode stimer får dog en ende, og vi tror enden kommer i aften mod Hobro til odds 2.60 hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>