Dagens spilforslag og odds: Ikke mere slinger i valsen for FCK

Spilforslag hver dag

Kamp: Hobro IK – FC København
Spilforslag: 2
Odds: 1,75
Bookmaker: bwin

 

Odds på FCK-sejr lige her

 

Både Hobro IK og FC København fik nul point ud af deres anstregelser i premieren mod henholdsvis Vejle BK og AC Horsens. Værterne tabte med 3-1 på udebane, mens gæsterne måtte se sig slået med 1-2 på hjemmebane. Særligt FCK vil være sindssygt skuffede, da Victor Fischer brændte fra 11-meter-pletten dybt inde i dommerens tillægstid. Selvom de har spillet europæisk i midtugen, så tror vi alligevel, at der er nok kræfter til at komme tilbage på sejrssporet. Særligt fordi Ståle Solbakken vil gøre alt for at piske og skrige dem til tre point.

 

Dame N’Doye kan få en hovedrolle

Hovedstadsklubben havde ikke særlig meget at smile over i sidste sæson. De var allerede ude af mesterskabskampen før jul, og derefter røg de ud af DBU Pokalen til ærkerivalerne fra Brøndby IF. Odds på hvid jul 2018. Der var rent faktisk kun to positive ting, som de kan tage med videre. Det var at fjerdepladsen blev sikret, og derfor har de stadig en mulighed for at kvalificere sig til Europa League. Derudover smed de blå-gule fra Vestegnen det danske mesterskab til allersidst, så løverne skulle ikke se dem løfte trofæet. Det er dog langt fra godt nok for en klub af FC Københavns størrelse.

Målsætningen i denne sæson er at vinde ligaen samt pokalen. Intet mindre kan simpelthen gøre det. Hvis det skal blive en realitet, så er der slet ikke plads til flere dårlige kampe som den mod AC Horsens i mandags. Uagtet at de spillede en kamp mod KuPS i torsdags, så skal der simpelthen være nok energi og kvalitet til at vinde på udebane over Hobro. Dame N’Doye så skarp ud i sin debut, og den hjemvendte helt kunne godt få en hovedrolle i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC København vinder kampen til odds 1,75.

 

Odds på FCK-sejr lige her

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund