Kamp: FC Helsingør – Esbjerg fB

Spilforslag: Begge hold scorer + over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,98

Spilstop: 14. oktober kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til en interessant aften i 1. Division, når Esbjerg gæster ligaens tophold Helsingør. Sjællænderne led i sidste runde sæsonens første nederlag i ligaen, mens de vestjyske gæster efter en sløj start endelig har fået vind i sejlene.

Vi regner med, at det kan medvirke til, at vi får en medrivende kamp at se på Helsingør Ny Stadion. Mere specifikt mener vi, at der gode chancer for, at begge hold kommer til at bidrage til, at vi få mindst tre mål at se.

 

Derfor scorer begge hold i en kamp med mindst tre mål

Helsingør lagde ud som lyn og torden i NordicBet Ligaen med lutter sejre i deres første fem kampe. I de efterfølgende seks kampe er dog kun blevet til to sejre og derudover tre uafgjorte og som nævnt nu også et nederlag.

Dermed er man halvvejs inde i sæsonen blot ét point foran Lyngby, som tilmed har en kamp i hånden og fire foran AC Horsens og FC Fredericia. Det betyder også, at man har hårdt brug for tre point mod Esbjerg.

Det bliver dog langt fra nogen let opgave. Esbjerg lader nemlig til at have overvundet en mildt sagt svært stat på og udenfor banen. Man var uden sejre efter syv kampe. De seneste fire kampe har dog resulteret i ni af 12 mulige point. Esbjerg har desuden scoret mindst en gang i fem af deres sidste seks kampe.

Det bør der også være gode muligheder for, at de gør mod Helsingør. Ser man på Helsingør sidste seks kampe, så er der scoret mindst to mål mod dem i fem af disse, og begge hold var på tavlen i fire af de seks kampe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer + over 2,5 mål i kampen mellem FC Helsingør og Esbjerg fB. Hos Marathonbet får man odds 1,98 på dette.