Kamp: Grækenland – Spanien

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 11. november kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Spanien kommer under alle omstændigheder til at have ryggen mod muren, når de gæster Grækenland. Spanierne kan nemlig langt fra vide sig sikre på deltagelse ved det kommende VM.

Spanien ligger nemlig inden næstsidste spillerunde nummer to i Gruppe B, hvor de er to point efter Sverige. Svenskerne møder umiddelbart inden denne kamp Georgien. Hvis de som ventet vinder den kamp, vil de være fem point foran Spanien. Sker det, vil Spanien være tvunget til at vinde for at have muligheden for at spille sig videre, når de møder Sverige i sidste spillerunde.

Inden da venter dog som nævnt Grækenland. Grækerne skal dog også have point på kontoen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at løbe med gruppens andenplads. Det kræver dog, at man slår Spanien i denne kamp.

Dermed er der altså meget på spil. Vi regner da også med, at dette bliver en meget taktisk og målfattig affære, som vi får at se i Athen. Vi regner derfor med under tre mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Som nævnt har ingen af holdene råd til at tabe denne kamp. Derfor regner vi med et relativt forsigtigt udlæg af begge mandskaber. Grækenland tabte deres seneste kamp mod Sverige med 0-2. Det er den den eneste, hvor de har lukket to eller flere mål ind.

Ser man derimod på Spanien, så er det i kampene mod Sverige og Grækenland, at de har haft problemer. Deres første kamp mod Grækenland sluttede 1-1, mens kampen mod Sverige endte med et nederlag på 1-2. I deres øvrige kampe har de scoret mere end et mål.

Derfor mener vi, at der er lagt op til endnu en relativt målfattig affære, når det går løs med dette opgør i Grækenlands hovedstad.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Grækenland og Spanien. Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.