Dagens spilforslag – McNulty slår Hindley på 8. etape

Kamp: Giro d’Italia – 8. etape

Spilforslag: Brandon McNulty slutter foran Jai Hindley

Odds: 1,72

Spilstop: 10. oktober kl. 11:25

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

En kategori to stigning midt på etapen og en række mindre stigninger efterfølgende gør, at Giroens 8. etape bliver en hård omgang for flere af feltets sprintere. Der skal derfor blive interessant at se, hvem der rent faktisk kan sidde med, når der skal køres om sejren. To ryttere som formentlig vil være med fremme er amerikanske Brandon McNulty og australske Jai Hindley. Her mener vi, at McNulty har de bedste forudsætninger for at køre et godt resultat hjem.

 

Derfor slår McNulty Hindley på 8. etape

Brandon McNulty har gjort det ganske udemærket gennem Giroens første uge. En dårlig dag på 5. etape resulterede dog i et tidstab på over halvandet minut til de øvrige klassementsryttere. Siden da har han dog siddet med hver dag og han indtager inden 8. etape en 18. plads, som gerne skal forbedres.

En af dem, som McNulty gerne skal have overhalet er Sunwebs australier Jai Hindley, som ligger på løbets 12. plads. De to kom ind i samme tid på den store bjergetape til Etna, hvilket vidner om, at det var en dårlig dag, som McNulty havde på 5. etape og ikke dårlig form.

Begge begge må ventes at komme til mål med de øvrige favoritter på 8. etape. Her har McNulty den fordel, at hans hold har to prioriter, hvoraf han er den ene og italienske Diego Ulissi den anden. Sunweb vil derimod fokusere på Michael Matthews og Wilco Kelderman, hvilket betyder, at Hindley kan blive tvunget til at trække i arbejdstøjet. McNulty har desuden været god til at placere sig i afslutningerne, så et godt resultat af han ville bestemt ikke være nogen overraskelse.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brandon McNulty kommer i mål før Jai Hindley på 8. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,72 på dette væddemål.