Dagens spilforslag – Hodeg slår Barbier på 7. etape

Kamp: Giro d’Italia – 7. etape

Spilforslag: Álvaro Hodeg slutter foran Rudy Barbier

Odds: 1,61

Spilstop: 9. oktober kl. 13:00

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Giroens 7. etape er en af løbets absolut letteste. Der er således ikke én eneste signing på etapen, som dermed med 99 procent sandsynlighed ender i en massespurt. Álvaro Hodeg har haft store problemer med at sidde med, når det er gået op ad, men nu får han formentlig endelig chancen i en spurt. Det samme gælder Israel Start-Up Nations Rudy Barbier, som ikke har være i nærheden af de bedste på nogle af etaperne indtil nu. Vi har stor tiltro til, at colombianske Hodeg klarer sig bedst i denne duel.

 

Derfor slår Hodeg Barbier på 7. etape

Begge disse sprinter har som nævnt haft det svært, så snart det er gået op ad i dette års Giro d’Italia. Dermed kan de glæde sig over de manglende højdemeter på denne etape. Deres hold har dog heldigvis haft andre, som har været i stand til at tage over i deres fravær.

På Deceuninck Quick-Step har man kørt for Davide Ballerini i spurterne indtil nu. Det er der kommet en tredje og en 11. plads ud af. Placeringen som nummer 11 på 6. etape var selv sagt et skuffende resultat for Ballerini, og det kan være med til at bane vejen for Hodeg, som denne etape som nævnt passer ganske glimrende. Ballerini skal nok få chancen igen senere i løbet, hvor der er andre etaper, som blive for hårde for Hodeg.

Israel Start-Up Nations Rudy Barbier kommer formentlig også til at køre sin første finale i dette år løb. Franskmandens hold har indtil nu kørt for italienske Davide Cimolai, som gjorded et godt på 6. etape, hvor det blev til en femteplads. Dermed er det langt fra sikkert, at holdet i det hele taget vælger at køre for Barbier på 7. etape.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Álvaro Hodeg kommer i mål før Rudy Barbier på 7. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,61 på dette væddemål.