Dagens spilforslag – Oldani slår Fiorelli på 6. etape

Kamp: Giro d’Italia – 6. etape

Spilforslag: Stefano Oldani slutter foran Filippo Fiorelli

Odds: 1,61

Spilstop: 8. oktober kl. 11:40

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Giroens 6. etape er der lagt op til endnu en mulighed for sprinterne. De kommer dog til at arbejde for det, da finalen bliver ganske hård. En sprinter som allerede har bevist, at formen er, hvor den skal være, er Lotto Soudals Stefano Oldani. Læs hvorfor vi mener, at han slår sin italienske landsmand Filippo Fiorelli på 6. etape.

 

Derfor slår Oldani Fiorelli på 6. etape

Den 22-årgie italienske sprinter Stefano Oldani er i gang med sin første sæson på World Touren hos Lotto Soudal. Denne Giro er desuden hans første Grand Tour. Indtil nu må man siges at have imponeret. På den intense 4. etape udviste han stor holdbarhed ved at sluttede på sjettepladsen i spurten.

Undervejs lagde Bora – hansgrohe pres på, da man ramte en langt kategori 3-stigning. Det resulterede i, at sprintere som Fernando Gaviria og Álvaro Hodeg blev sat af. Unge Oldani var dog stærk nok til at blive hængende og køre en flot spurt.

Med sine 178 centimeter og blot 62 kilo hører han til blandt de lette sprintere, hvilket naturligvis giver ham en stor fordel på hørde etaper som denne 6. etape. Her har vi tiltro til, at Oldani ligesom på 4. etape slutter foran landsmanden Filippo Fiorelli.

Fiorelli er 25 år og er sprinter for Bardiani-holdet. Han kører ligesom Oldani sit første Giro d’Italia og sad også med hjem på 4. etape, hvor det blev til en niendeplads.

Der er gode muligheder for, at Oldani såvel som Fiorelli kan sidde med hjem på 6. etape. Vi tror dog, at Oldanis topfart er en anelse højere end Fiorelli, og at han dermed slutter bedst af de to.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Stefano Oldani kommer i mål før Filippo Fiorelli på 6. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,72 på dette væddemål.