Kamp: Giro d’Italia – 5. etape

Spilforslag: Patrick Konrad slutter foran Brandon McNulty

Odds: 1,61

Spilstop: 7. oktober kl. 10:25

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Giroens 5. etape bliver en af løbets mange dage i bjergene. Dagens udfordring er kategori 1-stigningen Valico di Montescuro, som ligger til sidst på etapen med top lidt over ti kilometer til mål. To af de ryttere som skal i aktion er østrigske Patrick Konrad og amerikanske Brandon McNulty. Vi regner med, at det bliver Bora – hansgorhes Patrick Konrad, som trækker det længste strå i den duel.

 

Derfor slutter Konrad foran McNulty

Dette kan meget vel blive en dag, hvor et udbrud for lov til at køre hjem. Dette skal dog bestå af folk, som ikke er farlige i klassementet, da Quick-Step formentlig vil gøre, hvad de kan for at forsvare Joao Almeidas førertrøje.

Skulle det blive tilfældet er det sikkert, at hverken Brandon McNulty eller Patrick Konrad får lov til at køre. De er nemlig begge under halvandet minut fra den førerende portugiser. Deres mission bliver derfor at holde sig til favoritterne. Konrad er klassementsmand på Bora – hansgrohe, mens McNulty har samme rolle på UAE Team-Emirates.

På 3. etape til Etna var Konrad bedst af de to, da han sluttede på en 14. plads – otte sekunder foran McNulty på 20. pladsen. Det er vigtigst at notere sig, at denne stigning langt fra har samme sværhedsgrad som Etna, derfor er der gode muligheder for, at favoritterne kommer mere eller mindre samlet til mål.

Skulle dette ske er Patrick Konrad en stærkt afslutter. Østrigeren viste blandt andet dette på 3. etape af det netop overståede Tirreno-Adriatico, hvor han blev nummer to i favoritgruppens spurt efter Wilco Kelderman. Han bør dermed have gode chancer, hvis han og McNulty skulle komme til mål i samme gruppe.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Patrick Konrad kommer i mål før Brandon McNulty på 5. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,61 på dette væddemål.