Kamp: Giro d’Italia – 4. etape

Spilforslag: Davide Ballerini slutter foran Davide Cimolai

Odds: 1,57

Spilstop: 6. oktober kl. 12:15

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Giroens 4. etape byder på en af få muligheder for løbets sprintere. Det er derfor med at slå til, hvis man er blandt feltets hurtige herrer. Det er Davide Ballerini og Davide Cimolai. Italienerne er sprintere for henholdsvis Deceuninck – Quick Step og Israel Start-Up Nation. Det en ganske hård sprinteretape, hvilket passer begge ryttere glimrende. Vi har dog størst tiltro til, at Ballerini kører et godt resultat hjem.

 

Derfor slutter Ballerini foran Cimolai

Davide Ballerini er i færd med sin anden sæson hos belgiske Deceuninck – Quick Step. Den 26-årige italiener har en sejr fra denne sæson, som han tog i Polen Rundt, hvor han slog Pascal Ackermann på sidste etape. Dette er Ballerinis andet Giro d’Italia og målet er en etapesejr.

Denne etape passer italieneren ganske godt. Der er en langt stigning midt på etapen, som kan gøre livet hårdt for konkurrenterne. Ballerini har allerede vist, at formen er, hvor den skal være. Han blev nummer to ved de italienske mesterskaber, hvor Giacomo Nizzolo slog ham. Efterfølgende kørte han et forrygende EM. Her kørte Ballerini sin kaptajn Nizzolo frem til sejren, mens han selv to sjettepladsen i spurten.

Ballerini kom desuden ganske pænt gennem Giroens tre første etaper. Det samme kan man ikke sige om Davide Cimolai, som er blevet 165, 163 og 162 på etaperne. Hvis der bliver sat tempo på stigningen midt på etapen er der mulighed for, at Cimolai bliver sat. Skulle han være mærket, når vi rammer stregen, kan det også være, at Israel-holdet vælger at køre for en af deres andre sprinter Rudy Barbier eller Rick Zabel.

Vi mener derfor, at der er mere, som taler for, at Ballerini kører et godt resultat hjem end Cimolai.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Davide Ballerini kommer i mål før Davide Cimolai på 17. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 1,57 på dette væddemål.