Kamp: Giro d’Italia – 20. etape

Spilforslag: Joao Almeida slutter foran Brandon McNulty

Odds: 2,25

Spilstop: 25. oktober kl. 13:20

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Giroens 20. og sidste etape skal rytterne ud på 15,7 flade kilometer med mål i Milano. Her skal klassementet altså sættes på plads. En af dem som har en chance for at avancere er Joao Almeida, som med en god enkeltstart kan klatre op på fjerdepladsen. En rytter som amerikanske Brandon McNulty ventes også at få en god dag, men vi tror ikke, at han kommer til at slå portugisiske Almeida på etapen.

 

Derfor slår Almeida McNulty på etapen

Deceuninck – Quick Steps Joao Almeida fik en fantastisk start på Giroen. På løbets første etape blev den blot 22-årige portugiser nummer nummer to – 22 sekunder efter den suveræne vinder Filippo Ganna.

På 2. etape tog Almeida førertrøjen, som han efterfølgende holdt fast i 15 dage i streg. I løbet af disse blev løbets anden enkeltstart kørt. Der var tale om en 34,1 kilometer kuperet enkeltstart. Her blev Almeida slået nummer seks et minut og 31 sekunder efter Ganna.

En mand som ved den lejlighed gjorde det bedre end Almeida var Brandon McNulty, som blev nummer tre på etapen – 22 sekunder foran Almeida. Det resultat efterlod McNulty på fjerdepladsen. Det er dog værd at bemærke, at amerikaneren er blevet kørt godt og grundigt bagud de sidste par dage. Han er således inden sidste etape dalet helt ned på 15. pladsen.

Det vil sige, at McNulty siden enkeltstarten på 14. etape har tabt 32 minutter og 15 sekunder til Almeida i bjergene. Det tyder med andre ord på, at Almeida har væsentligt mere i tanken end McNulty. Det er ofte det, som betyder mest på en afsluttende enkeltstart i en Grand Tour. Almeida har desuden stadig været blandt de bedste på løbets afsluttende bjergetaper, hvor han ikke har tabt meget tid til Tao Geoghegan Hart og Jai Hindley, som kæmper om den samlede sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Joao Almeida kommer i mål før Brandon McNulty på 21. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 2,25 på dette væddemål.