Dagens spilforslag – Hamilton slår Geoghegan Hart på 10. etape

Kamp: Giro d’Italia – 10. etape

Spilforslag: Lucas Hamilton slutter foran Tao Geoghegan Hart

Odds: 2,20

Spilstop: 13. oktober kl. 11:55

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Giroens 10. etape er første dag i dens anden uge. Her skal rytterne ud på 177 kuperede kilometer fra Lanciano til Tortoreto. Det er især på afslutningen af etapen, at stignerne er placerede, så klassementsfolkene skal være vågne. To af disse er Mitchelton-Scotts Lucas Hamilton og Team Ineos’ Tao Geoghegan Hart. De er begge blevet forfremmede til klassementsryttere efter, at deres kaptajner er ude af løbet.

Vi regner ikke med, at der vil ske de store tidsforskelle blandt favoritterne, og at disse vil komme til mål samlet. Her bør Lucas Hamilton være hurtigere på stregen end Geoghegan Hart. Derfor anser vi det som sandsynligt, at australieren krydser stregen først af de to.

 

Derfor slutter Hamilton foran Geoghegan Hart

Både Lucas Hamilton og Tao Geoghegan Hart har vist sig flot frem efter deres kaptajners exit. De har faktisk i angreb sammen på 9. etape, hvor de udnyttede, at de et par minutter efter i klassementet til at komme afsted. Her var Geoghegan Hart stærkest, da han sluttede 13 sekunder foran Hamilton.

Det var dog en helt anderledes afslutning, hvor det sluttede op ad en hård rampe. På 10. etape er der en række små stigninger på sidste 45 kilometer, hvorefter de sidste seks kilometer er helt flade. Her vil det altså i højere grad være hurtigheden på stregen, som afgører placeringerne.

Her mener vi klart, at Lucas Hamilton har en fordel. Den 24-årige australier viste med sin femteplads på 5. etape, at han bestemt kan spurte. Her sluttede han nemlig som nummer fire i feltets spurt. Han havde desuden også en imponerende sejr på 4. etape af Tirreno Adriatico, hvor han slog den lynhurtige italiener Fausto Masnada i en tomandsspurt. Geoghegan Hart hører derimod ikke til blandt de hurtigste i spurterne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Lucas Hamilton kommer i mål før Tao Geoghegan Hart på 10. etape af  Giro d’Italia. Hos Bet365 får man odds 2,20 på dette væddemål.