Dagens spilforslag – Leeds går videre i Liga Cuppen

Kamp: Fulham – Leeds United

Spilforslag: Leeds United vinder kampen

Odds: 2,55

Spilstop: 21. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er blevet tid til tredje runde af Liga Cuppen. Her står den blandt andet på en kamp på Craven Cottage mellem Championship-holdet Fulham og Premier League-holdet Leeds United.

De er top og bund i deres respektive ligaer. Vi mener dog, at der trods Leeds’ dårlige start på sæsonen er del, som taler for, at det bliver dem, som ender med at avancere til næste runde med en sejr i London.

 

Derfor vinder Leeds United kampen

En af de omstændigheder, som gør, at Leeds er favoritter i vores øjne er, at Fulham er med i toppen af Championship. Derfor har de ét mål for denne sæson, og det er nedrykning. Pokalturneringerne er groft sagt ligegyldige for dem.

De kom videre fra anden runde efter en 2-0-sejr over Birmingham City, som også spiller i Championship. Det er værd at bemærke, at kantspilleren Neeskens Kebano var eneste genganger fra Fulhams forrige kamp mod Hull. Det siger lidt om prioriteringen.

Fulham har desuden haft det svært i Championship, hvor man blot har vundet én af sine sidste tre kampe. Her man tabt ellers på papiret overkommelige kampe mod Blackpool og Reading.

Nu gælder det så Leeds, som heller ikke ligefrem har vind i sejlene. Bielsas tropper har endnu ikke vundet i ligaen og ligger med deres blot tre point kun lige over stregen.

Ser man på Leeds i anden runde af Carabao Cuppen, så slog de Crewe fra League One ud med 3-0 på tre sene scoringer. Leeds stillede ved den lejlighed med et ganske slagkraftigt hold med folk som Kalvin Phillips, Jack Harrison, Rodrigo, Tyler Roberts og Illan Meslier med fra start.

Man må antage, at de gør noget lignende til denne kamp. En sejr over Fulham ville være et vigtigt boost for Yorkshire-holdets selvtillid.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leeds United vinder kampen mod Fulham. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette væddemål.