Kamp: Fulham FC – Brentford FC

Spilforslag: Brentford FC vinder kampen

Odds: 2,92

Spilstop: 20. august kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Brentford har fået en glimrende start på sæsonen. Thomas Franks tropper bankede i sidste uge Manchester United indtager på den baggrund tredjepladsen i Premier League efter de første to runder.

Nu venter endnu en udekamp – denne gang mod oprykkerne Fulham på Craven Cottage. Fulham har også fået en fin start med to point fra to svære kampe.

Vi har tiltro til, at Thomas Frank har sørget for, at Brentford-spillerne ikke har ladet sig rive med at sidste rundes store resultat. Derfor regner vi også med, at de er fuldt fokuserede, og at de har evnerne til at gøre ondt på dette Fulham-mandskab.

 

Derfor vinder Brentford kampen

Det lignede en mareridtsstart på sæsonen for Brentford, da de kort inde i anden halvleg i sæsonåbneren mod Leicester kom bagud med 0-2. De fik dog reddet et point efter scoringer af Ivan Toney og Josh Dasilva.

Selvsamme Dasilva var på pletten efter ti minutter i næste kamp mod Manchester United. Derefter gjorde mål af Mathias Jensen, Ben Mee og Mbeumo ondt værre for United, da the Bees sejrede med 4-0 på Brentford Community Stadium.

Nu gælder det så kampen mod Fulham. The Cottagers var uheldige med ikke at tage alle tre point i sæsonåbneren mod Liverpool, som sluttede 2-2. Derefter blev det til et fornuftigt 0-0-resultat i Wolverhampton.

De resultater til trods forudsiger vi stadig, at de får det svært mod et sprudlende Brentford-hold. Brentford har tilmed også Mikkel Damsgaard, som kan få debut i denne kamp efter, at han så kampen mod United fra bænken.

Sidst holdene mødte var i 2019/20-sæsonen i the Championship. Dengang vandt Fulham med 2-1 i playoff-finalen. Vi siger, at Brentford tager revanche i første møde mellem holdene i Premier League-æraen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brentford FC vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,92 på dette.