Dagens spilforslag – Frankrig flyvende fra start i VM-kval

Kamp: Frankrig – Ukraine

Spilforslag: Frankrig vinder kampen med mindst to mål (Manchester City -1)

Odds: 1,76

Spilstop: 24. marts kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Frankrigs forsvar af VM-titlen starter med en hjemmekamp mod Ukraine i VM-kvalifikationen. Her skal Kylian Mbappé og resten af de franske superstjerner altså sikre den mest mulige start.

Vi mener da også, at de forsvarende verdensmestre har gode forudsætninger om Ukraine. Vi mener tilmed, at niveauforskellen bør være tilstrækkeligt stor til, at Frankrig ender med at vinde kampen med mindst to mål.

 

Derfor vinder Frankrig med mindst to mål

Dette ligner på forhånd et møde mellem to stærkeste hold i Kvalifikationsgruppe D. Denne indeholder desuden Bosnien & Herzegovina, Finland og Kasakhstan.

Dette er første omgang med landsholdskampe siden efteråret 2020. Dengang mødtes disse nationer i en venskabskamp tilbage i oktober. Det er dog formentlig noget, som Ukraine foretrække ikke at tænke for meget på.

Den kamp på Stade de France endte nemlig med en knusende 7-1-sejr til franskmændene. Ved den lejlighed scorede Olivier Giroud to gange, mens Corentin Tolisso, Eduardo Camavinga, Antoine Griezmann og Kylian Mbappé alle fik scoret en gang. Derudover scorede Ukraines Vitaliy Mykolenko også selvmål. Viktor Tsygankov scorede ukrainernes eneste mål.

Frankrig fik en nedtur i november, da de tabte en venskabskamp mod Portugal. De viste dog niveauet i Nations League, hvor de slog Portugal og Sverige med henholdsvis 1-0 og 4-2.

Ukraine havde en mere nedslående november måned. De tabte en venskabskamp mod Polen med 2-0. Derefter tabte de deres kampe i Nations League mod Tyskland og Schweiz ret så eftertrykkeligt med holdsvis 3-1 og 3-0.

Vi tvivler på, at det bliver endnu en seksmålssejr til Frankrig, men mindre kan bestemt også gøre det. Vi mener det til trods, at en sejr på minimum to mål stadig bør være yderst realistisk for franskmændene.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Frankrig slår Ukraine med mindst to mål (Frankrig -1). Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.