Dagens Spilforslag – Frankrig kommer godt fra start

Kamp: Frankrig – Tyskland

Spilforslag: Frankrig vinder kampen

Odds: 2,85

Spilstop: 15. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

De regerende verdensmestre fra Frankrig møder Tyskland i München i holdenes første kamp ved EM 2020. Der er med andre ord lagt op til et brag af en kamp på Allianz Arena.

Frankrig er blandt de helt store favoritter til at løbe med EM-pokalen, mens oddsene et tysk europamesterskab er lidt højere et en periode med sløje præstationer.

Vi har også størst tiltro til, at Frankrig kan rejse fra Sydtyskland med tre point i bagagen, når denne kamp er slut.

 

Derfor vinder Frankrig kampen

Der hersker bred enighed om, at Frankrig har en af de bedste trupper ved EM. Der er de naturligvis også blandt de helt store favoritter til at løbe med guldet.

De fik en godt optakt til turneringen med 3-0-sejre over Wales og Bulgarien. Mod Wales kom Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og Ousmane Dembélé på tavlen. Mod bulgarerne var det igen Griezmann og to mål a Olivier Giroud, som sikrede endnu en sikker sejr.

Tyskland kommer også med et par fornuftige resultater fra deres venskabskampe op mod slutrunden. Her spillede de som bekendt 1-1 med Danmark. Florian Neuhaus bragte tyskerne foran kort inde i anden halvleg. Midtvejs i halvlegen fik Yussuf Poulsen dog udlignet.

I tyskernes sidste test inden EM, smadrede de Letland med 7-1. Det skal man dog ikke tolke for meget på, da Letland bestemt ikke hører til blandt de bedste hold i Europa.

Inden de kampe havde Tyskland dog et nederlag i VM-kvalifikationen, hvor de blev ydmyget eftet et 2-1-nederlag hjemme til Nordmakedonien.

Frankrig har ikke tabt deres sidste fem kampe mod de tyske naboer. Her er det blevet til tre sejre og to uafgjorte. Vi regner da også med, at det bliver endnu en sejr til de franske EM-favoritter.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Frankrig vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,85 på dette væddemål.