Kamp: Ferencvaros – Slavia Prag

Spilforslag: Slavia Prag vinder kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 4. august kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er tid til tredje runde af kvalifikationen inden den afgørende play-off-runde. To af de hold som mødes er Ferencvaros fra Ungarn og tjekkiske Slavia Prag.

De tjekkiske mestre indtræder først i denne runde, mens Ferencvaros allerede startede tilbage i første kvalifikationsrunde.

Sidste sæson imponerede Slavia Prag i Europa League, hvor det blev til en kvartfinale. mens Ferencvaros røg ud i Champions League-gruppespillet. Vi regner med, at det bliver Ferencvaros som løber med sejren. Vinderen møder vinderen af kampen mellem CFR Cluj og Young Boys om en plads i gruppespillet.

 

Derfor vinder Slavia Prag kampen

Sidste sæson røg Slavia Prag ud af Champions League-kvalifikationens play-off-runde. De gjorde det dog godt i Europa League, hvor man kom videre fra gruppespillet og derefter slog Leicester og Rangers ud, inden kvartfinalen mod Arsenal blev endestationen.

I denne sæson har man allerede spillet to kampe i ligaen. Her lagde Slavia helt som ventet ud med at slå sidste sæson bundhold FC Zlin og FK Teplice med henholdsvis 1-0 og 3-1.

Den slovakiske angriber Ivan Schranz scorede senest et hattrick mod Teplice. Midtbanespilleren Oscar Dorley har også imponeret med tre assists i sæsonens to første kampe.

Nu gælder det så kampene mod Ferencvaros, som i de to første runder har slået FC Prishtina fra Kosovo og Zalgiris fra Litauen ud. Der var ingen slinger i valsen, da der var tale om samlede sejre på henholdsvis 6-1 og 5-1.

Festen stoppede dog i weekenden, hvor man tabte sæsonens første kamp i ligaen med 2-1 til Kisvárda. Det er med andre ord ikke den bedste optakt mod et stærkt Slavia Prag-hold.

Derudover har de som nævnt ikke mødt specielt stærke hold på vejen mod denne runde. Vi regner derfor med, at de kommer i problemer mod Slavia Prag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Slavia Prag vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette væddemål.