Dagens spilforslag – FCN fastholder perfekt start

Kamp: FC Nordsjælland – Lyngby BK

Spilforslag: FC Nordsjælland vinder kampen

Odds: 1,70

Spilstop: 1. august kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC Nordsjælland har fået en perfekt start på Superligaen 2022/23. Man har efter to kampe maksimumpoint og fører ligaen foran AC Horsens i kraft af en bedre målscore.

Nu har man en gylden mulighed for at fortsætte den glimrende sæsonstart. Der venter nemlig et opgør mod oprykkerne fra Lyngby.

Lyngby har efter to kampe et point og går ind til kampen et nederlag mod AC Horsens i bagagen. Vi regner med, at kommer til at indkassere et nyt mod lokalrivalerne på Right to Dream Park i Farum.

 

Derfor vinder FC Nordsjælland kampen

Sæson skulle blot være tre minutter gammel, da Ernest Nuamah bragte FC Nordsjælland på 1-0 i Odense. Kort før tid sikrede den 18-årige nordmand Andreas Schjelderup sejren med sin scoring til kampens resultat 2-0.

Derefter ventede endnu en udekamp mod Brøndby. Her var Nuamah igen hurtigt ude af starthullerne, da han for anden kamp i træk bragt FC Nordsjælland på 1-0 efter blot tre minutters spil.

Brøndby fik udlignet, men endnu en scoring af unge Schjelderup gjorde det til 2-1. Med et kvarter igen kunne svenske Benjamin Nygren sparke en returbold ind til 3-1.

Det er mildt sagt en optimalt start for FC Nordsjælland, der gennem sidste sæson længe lå og flirtede med nedrykningsstregen.

Nu møder de så Lyngby, der i første kamp var oppe med 2-0 mod Silkeborg men måtte nøjes med 2-2. Derefter kom føromtalte kamp mod Horsens.

Her var Lyngby helt ude i tovene i første halvleg, hvor man skulle være glade for, at det blot stod 0-1 ved pausen. I anden halvleg var man langt bedre med, men man formåede ikke at få bolden i kassen.

Vi regner med, at Lyngby får det svært mod et selvtillidsfuldt FC Nordsjælland, som tilmed kan nyde godt af, at det er sæsonens første hjemmekamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Nordsjælland vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.