Dagens spilforslag – FCM og Liverpool kommer begge på tavlen

Kamp: FC Midtjylland – Liverpool

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,52

Spilstop: 9. december kl. 18:55

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det ligger allerede inden gruppespillets sidste runde fast, at kampen mod Liverpool bliver FC Midtjyllands sidste europæiske kamp i denne sæson. Samtidig er Liverpool allerede sikre på at vinde gruppen. Dermed har ingen af holdene det helt store at spille for – bortset fra præmiepengene, som en sejr giver.

Vi regner med, at Liverpool stiller med et reservespækket hold, da de som bekendt er yderst skadesramte og gerne vil spare på spillerne frem mod det travle engelske juleprogram. Derfor vil der være spilletid til dem, som ikke har normalt får chancen.

Det er naturligvis godt nyt for FC Midtjylland, men det betyder bestemt ikke, at det bliver nogen let kamp for midtjyderne. Vi regner dog med, at det bliver en tæt kamp, hvor holdene tør spille med lidt større risiko en normalt, da der som nævnt ikke er de store sportslige konsekvenser forbundet med et nederlag.

 

Derfor scorer begge hold

FC Midtjylland fik i sidste runde endelig point på kontoen, da man spillede 1-1 ude mod Atalanta. Her scorede Alexander Scholz til 1-0 for de danske mestre. Det var tredje kamp i streg, at FC Midtjylland fik scoret. Atalanta havde runden forinden slået Liverpool med 2-0, og var storfavoritter forud for kampen.

Bortset fra den kamp er det gået ganske glat for Liverpool, som har vundet deres fire øvrige. Det gør som nævnt, at man nu har råd til at satse mindre på denne kamp. Derfor mener vi, at FC Midtjylland-mandskab, der i de seneste tre kampe har vist, at de kan score i Europa, bør kunne få bolden i kassen mod de engelske mestre.

På den anden side er det endnu ikke lykkes FC Midtjylland har afholde modstanderen fra at score i dette års Champions League. Det tror vi heller ikke lykkes denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen. Hos betfair får man odds 1,52 på dette resultat.

Som ny spiller hos Betfair kan man få odds boost til 2,00 på, at der scores i kampen. Læs mere om kampagnen her.