Vind op til 600 kroner på scoring i FCM – Liverpool med Betfair

Betfair tilbyder nye danske kunder på deres Sportsbook odds boost på 2,00 på, at der scores i kampen mellem FC Midtjylland og Liverpool. Sidste sæsons danske og engelske mestre mødes i Herning i sidste runde af Champions Leagues gruppespil.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Sådan får du odds boost over 0,5 mål i FC Midtjylland – Liverpool

  1. Du skal være ny dansk kunde på Betfairs Sportsbook.
  2. Du skal oprette dig med promokoden ZFBK1C.
  3. Du skal bruge dit første spil på, at der scores over 0,5 mål i FC Midtjylland – Liverpool.
  4. Dit væddemål kan være på maksimum 300 kroner og placeret inden kampstart.
  5. Væddemålet skal være placeret på Betfairs Sportsbook.
  6. Hvis dit væddemål går hjem boostes oddset  til 2,00 mod det originale odds 1,0125.
  7. Hvis væddemålet går hjem bliver indsatsen udbetalt til ens konto i kontanter, mens gevinsten gives i form af et gratis spil.
  8. Det gratis spil er tilgængeligt i 90 dage og skal gennemspilles én gang til minimum odds 1,50.

 

 

Derfor scores der i FC Midtjylland – Liverpool

Liverpool har vundet gruppen, og FC Midtjylland kan ikke nå tredjepladsen. Dermed ventes Jürgen Klopp ikke at stille i stærkeste opstilling i Herning. Der er gode præmiepenge på spil for FC Midtjylland, så ulvene skal bestemt jagte deres første sejr i dette års Champions League. Det bliver dog ikke let – selv mod et reservespækket Liverpool-hold.

Det faktum at der sportsligt set ikke er det store på spil for holdene bør betyde, at vi får en mere åben kamp. Som nævnt skal vi blot bruge ét mål.

Tilsammen har de to hold blot spillet to kampe uafgjort i alle turneringer, som de har deltaget i gennem denne sæson. Det ligger med andre ord ikke til dem. I Champions League har ingen af dem været involverede i 0-0-kampe i denne sæson. Det regner vi heller ikke med bliver tilfældet her.

 

Få odds 2,00 på over 0,5 mål hos Betfair

 

Regler og vilkår

Denne kampagne kan kun benyttes af nye danske kunder op Betfairs Sportsbook. Man skal gøre brug af promokoden ZFBK1C, når man opretter sin nye konto på Betfairs Sportsbook. Det vil ikke være muligt at deltage, hvis man tidligere har været kunde Betfair. Betfair kan tilbageholde ens gevinster, hvis man forsøger at benytte en dobbeltkonto eller mere end en konto til at deltage.

For at kunne deltage skal man med sit første spil spille på over 0,5 mål i Champions League-kampen mellem FC Midtjylland og Liverpool. Her skal være tale om et væddemål, som er foretaget før kampens start. Det vil sige før onsdag den 9. december klokken 18.55. Man vil maksimalt kunne spille 300 kroner med denne kampagne. Vælger man at spille for over 300 kroner ved det betyde, at det fortsat kun er de 300 kroner, som vil blive boostet.

Man vil ikke kunne deltage i denne kampagne med spil foretaget på Betfairs Spillebørs. Det vil desuden ikke være muligt at foretage sin indbetaling med en bonus. Skulle man vælge at gøre brug af funktionen cash-out, vil ens væddemål ikke længere kunne boostes.

 

Regler for gratis spil

Vinder man på sit kvalificerende væddemål, vil ens indskud blive udbetalt i form af kontanter. Man vil få sin gevinst udbetalt i form af et gratis spil. Udbetalingen af dette vil ske inden for 24 timer. Man vil herefter have 90 dage til at benytte sit gratis spil. Man vil udelukkende kunne bruge dette på Betfairs Sportsbook.

Det gratis spil vil udelukkende kunne bruges i forbindelse med single- og multispil. Her skal væddemålet have et minimumsodds på 1,50. I tilfælde af at man vælger at spille multispil, skal man være opmærksom på, at minimum et væddemål skal være til minimum odds 1,50.

Hvis man har et gratis spil stående på sin konto, vil dette blive brugt til at betale det først kvalificerede af ens væddemål. Dette skal være afgjort inden for 90 dage. I tilfælde af at man vinder på sit kvalificerende væddemål, vil man få sine gevinster indsat på sin hovedkonto.

I tilfælde af at ens væddemål bliver annulleret, vil man få sit gratis spil retur. Dette vil da ikke længere tælle med i kravet om omsætning. Skulle man vælge at gøre brug af cash-out-funktionen, vil dette også gøre, at ens spil ikke længere tæller med i kravet om gennemspil. Man vil ikke kunne foretage sine indbetalinger med Neteller eller Moneybookers, når man gør brug af dette tilbud. Betfair har til ret til at annullere kampagnen til enhver tid.

 

Få odds 2,00 på mål i kampen hos Betfair

 

Bookmakeren betfair Sportsbook tilbyder Betbuilder på alle større fodboldkampe