Dagens spilforslag – FC Midtjylland slår FCK

Kamp: FC Midtjylland – FC København

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 8. november kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er som altid meget på spil, når FC Midtjylland og FC København tørner sammen i Superligaen. FC Midtjylland skal bruge en sejr for at hænge på de øvrige tophold og lægge afstand til FC København. Københavner kan til gengæld med en sejr overhale FC Midtjylland. Det er uhyre tæt i Superligaen, så hvert point tæller i kampen om mesterskabet. Vi regner med, at det bliver hjemmeholdet, som løber med de tre point hjemme i Herning.

 

Derfor slår FC Midtjylland FC København

FC Midtjylland har som de fleste andre hold i Superligaen i denne sæson været lidt svære at blive kloge på. Man lagde ud med at tabe første kamp til SønderjyskE. Herefter fulgte en periode med fire sejre og en uafgjort inden man i sidste weekend tabte med hele 4-1 til FC Nordsjælland. I midtugen leverede Midtjylland så en godkendt indsats, da man tabte med 2-1 til Ajax i Champions League.

FC København fik en decideret elendig start på sæsonen med ét point fra de tre første kampe. Siden da har man vundet tre af de efterfølgende fire.Det er dog værd at bemærke at FC Midtjylland har været ganske stærke på hjemmebane, hvor man i Superligaen af vundet alle sine kampe.

Dette er desuden et opgør, hvor FC Midtjylland har haft klart overtag de sidste par kampe. De seneste fem møder mellem holdene er således endt med fire sejre til FC Midtjylland og en enkelt uafgjort. FC København har desuden først lige fået ny træner i form af Jess Thorup, så det kan tænkes, at denne opgave bliver for stor en mundfuld så tidligt i jobbet for ham. Derfor vælger vi at pege på FC Midtjylland som vindere af kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen mod FC København. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.