Kamp: FC Midtjylland-Brøndby

Spilforslag: FC Midtjylland vinder kampen

Odds: 1,55

Spilstop: 18. juni kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Med et 11 points forspring til FCK skal der gå meget galt for FC Midtjylland, hvis de skal smide mesterskabet væk. De skal dog stadig have yderligere et par sejre for at være matematisk sikre. Brøndby kæmper stadig med om bronzen, så de vil formodentlig også være opsatte på at levere et godt resultat. Brøndby seneste kamp mod AGF var dog mildt sagt ikke nogen smuk kamp. Vi regner da også med, at FC Midtjylland tager endnu et skridt mod guldet.

 

Derfor vinder FC Midtjylland

FC Midtjylland havde lige deres svipser mod Horsens, da mna hjemme tabte med 1-0. Siden da har de dog været ganske solide i jagten på guldet. I den efterfølgende kamp mod Nordsjælland blev det til en vigtig 1-0-sejr på et mål af Sory Kaba scoret kort før pausen. I første kamp i slutspillet blev det til en ret så sikker 2-0-sejr mod AaB sikret i første halvleg efter scoringer af Erik Sviatchenko og Joel Andersson.

Brøndby startede op igen ved at slå SønderjyskE med 1-0 på en scoring af Jesper Lindström. Siden da er det dog gået knap så godt. I den efterfølgende kamp blev til et skuffende 3-2-nederlag til Horsens. Senest blev det som nævnt til 0-0 efter en meget uinspirerende kamp mod AGF. Der var tale om en kamp med meget få klare chancer til noget af holdene.

Sæsonens øvrige opgør mellem holdene er begge endt med sejre til FC Midtjylland. Tilbage i starten af september vandt ulvene med 1-0 i Herning efter et selvmål af Jesper Lindström. I anden kamp blev det til en 2-1-sejr efter scoringer af Awer Mabil og Frank Onyeka. Vi regner med, at FC Midtjylland kommer til at gøre det til tre på stribe i denne sæson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Midtjylland vinder kampen mod Brøndby. Hos Onside Betting får man odds 1,55 på dette resultat.