Kamp: FC Midtjylland – S.L. Benfica

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,70

Spilstop: 9. august kl. 19:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det ligner en mission impossible for FC Midtjylland i returopgøret mod Benfica. Første kamp i Lissabon endte med en portugisisk 4-1-sejr. Dermed har jyderne i høj grad ryggen mod muren.

FC Midtjylland skal dog naturligvis gøre forsøget. Det betyder, at man som minimum skal score tre mål hjemme på MCH Arena og holde modstanderen fra fadet.

Vi regner da også med, at der falder mindst tre mål i kampen. Om de så alle scores af FC Midtjylland er så en helt anden sag.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Første halvleg i Portugal udviklede sig til lidt af et mareridt for FC Midtjylland. Her var man nemlig nede med 0-3 ved pausen. To scoringer af Goncalo Ramos og en af Enzo Fernández gjorde skaden.

Omkring et kvarter inde i anden halvleg gjorde Ramos ondt værre, da han fuldendte sit hattrick. FC Midtjylland fik som bekendt reduceret ved Pione Sisto på straffespark.

Som om det ikke var nok, så har FC Midtjylland også haft en skidt optakt til denne kamp. Man havde i weekenden Lyngby godt nede i sækken, da man kort inden pausen førte med 3-0. De kongeblå fik dog reduceret kort inden pausen.

Det blev startskuddet på et regulært FCM-kollaps, da kampen endte 3-3. Ser vi på fire af FC Midtjyllands fem kampe i alle turneringer, så der scoret over 2,5 mål i fire af disse.

Benfica har også været i målhumør i weekenden. Her bankede man nemlig Arouca med 4-0. Her scorede Enzo Fernández en gang, mens Rafa Silva lavede to og Gilberto en enkelt.

Man kommer ikke udenom, at dette blive en hård nød at knække for FCM. Holdenes målrige kampe samt FC Midtjyllands udgangspunkt gør dog, at vi siger, at der bør falde mindst tre mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem FC Midtjylland og S.L. Benfica. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.