Dagens spilforslag og odds: Ulvene tager fra hovedstaden med tre point

Spilforslag hver dag

Kamp: FC København – FC Midtjylland
Spilforslag: 2
Odds: 3,00
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på FCM-sejr her

 

Både FC København og FC Midtjylland står noteret for 35 point efter 16 spillerunder i Superligaen. Det betyder, at de ligger på en delt førsteplads. Nu mødes de så på Danmarks nationalarena, og vi forventer et brag af en kamp. Umiddelbart har vi mest tiltro til midtjyderne, da de scorer flere mål, taber mindre og har en lidt stærkere defensiv end københavnerne på nuværende tidspunkt. Derudover er deres targetman på to meter Paul Onuachu vild og ustyrlig for tiden, mens Ståle Solbakken må undvære Nicolai Boilesen, Victor Fischer og Pieros Sotiriou.

 

Den midtjyske maskine buldrer bare derudaf

Løverne fra hovedstaden så en smule trætte ud før landskampspausen, hvor de blev udspillet på Aalborg Portland Park af AaB, men alligevel fik sikret sig et point til sidst ved hjælp af sen Dame N’Doye-scoring. Det har været rimelig kendetegnede for deres sæson indtil videre. Spillet er måske ikke særlig odiøst, men de skraber masser af point sammen og vinder en masse. Særligt når Viktor Fischer og Robert Skov plus deres senegalesiske striker er i storslået spilhumør. De tre har tilsammen været involveret i intet mindre end 40 Superliga-scoringer indtil videre (26 mål og 14 assists).

De midtjyske ulve er forsvarende danske mestre, og selvom de har skilt sig af med cheftræner Jess Thorup, så ligger de stadig på førstepladsen. Kenneth Andersen har fået en fremragende start på tilværelsen som manager i Danmarks bedste fodboldrække, da det er blevet til sejre over henholdsvis FC Nordsjælland, Brøndby IF, FC København og Vejle, mens de måtte nøjes med et enkelt point på Blue Water Arena, da Esbjerg fB fik udlignet til 2-2 i sidste sekund.

Selvom Ståle Solbakkens spillere plejer at gøre det rigtig godt i Telia Parken, så har vi svært ved at se dem vinde i aften. Rent faktisk tvivler vi på de får point ud af deres anstregelser.

Derfor anbefaler vi at spille FC Midtjylland vinder kampen til odds 3,00 hos Danske Spil.

 

Odds på FCM-sejr her

 

Oddsets logo på blå baggrund med hvid skrift