Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Parken

Kamp: FC København – SønderjyskE

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,90

Spilstop: 15. februar kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Blot to point adskiller FC København og SønderjyskE, når de mødes i Parken i Superligaens 16. spillerunde. Vi regner da også med, at det bliver en intens kamp mellem to hold kigger op ad i tabellen frem for ned. Derfor mener vi også, at der bør være gode muligheder for, at vi får begge hold på tavlen i Parken.

 

Derfor scorer begge hold

FC København fik som bekendt en skidt start på sæsonen, hvor man i en periode var helt nede at runde tiendepladsen. Jess Thorup lader dog til at have fået styr på tingene, og nu er løverne gået på jagt efter mesterskabet. Inden denne spillerunde er FCK blot fem point fra Brøndby, så intet er afgjort endnu.

De sidste seks kampe i Superligaen er således endt med 16 af 18 mulige point. Efter vinterpausen er det blevet til sejre mod AaB og AC Horsens på henholdsvis 3-2 og 2-0.

FC København er ikke overraskende blandt de mest scorende hold i ligaen med deres 27 mål på 15 kampe. Deres stor problem har dog været, at de også har lukket en del mål ind i løbet af sæsonen – senest de to mål AaB. Inden denne spillerunde havde kun Vejle og de to suveræne bundhold Lyngby og Horsens lukket flere mål ind end FC Københavns 23.

Nu gælder det så et møde med SønderjyskE, som i første kamp efter vinterpausen tabte med 2-1 til FC Midtjylland efterfulgt af et 1-0-nederlag til Vejle. SønderjyskE har ellers generelt været gode til at score i deres kampe. I 15 Superligakampe er man lykkes med at score i de 13. Vi regner derfor med, at de også kan få scoret mod et sårbart FC København-forsvar.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem FC København og SønderjyskE. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.