Dagens spilforslag – FCK tager de tre point mod Randers

Kamp: FC København – Randers FC

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 23. november kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København har mildt sagt ikke fået nogen ønskestart på Superligaen. De første otte kampe har blot kastet ti point af sig, og man har tabt halvdelen. Dermed er man blot tre point foran Randers, som indtager tiendepladsen og syv efter førerholdet SønderjyskE. Dermed er det vitalt for FCK, at man får tre point mod Randers, som skal bruge point for at holde afstand til bundholdene Horsens og Lyngby, som også mødtes fredag aften. Vi regner dog som nævnt med, at det bliver FCK, som løber med de tre point i denne kamp.

 

Derfor vinder FC København kampen

Inden seneste kamp mod FC Midtjylland var det endelig begyndt at se lidt lyst ud for FC København. Man havde vundet sine to seneste kampe mod henholdsvis AGF og Lyngby med 1-0 og 4-2. Så rendte man desværre ind i FC Midtjylland, som gav københavnerne en snitter på 4-0 i Herning. Derfor er det formentlig fint for FCK, at der netop har været en landskampspause således, at man har været i stand til fordøje den skuffelse.

Her har et par af deres spillere naturligvis også været i aktion. En som har opnået stor personlig succes er Jonas Wind, som scorede Danmarks første mål i den store Nations League-kamp mod Belgien. Netop Wind er med sine fem mål delt topscorer i FCK (Kamil Wilczek har også lavet fem). Wind må derfor ventes at være helt klar til kampen mod Randers.

Randers fik også et skuffende resultat i sidste runde. Kampen forinden havde man endelig fået gjort en ende på en stime af fire nederlag med en imponerende 3-0-sejr ude mod Vejle. Det resultat blev dog fulgt op af et 2-1-nederlag til AaB. Dermed ser det stadig skidt ud for Randers, som ikke har vundet deres seneste 11 kampe mod FCK og tabt de seneste syv. Vi regner med, at den stime bliver udbygget.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen mod Randers FC. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.