Kamp: FC København – PAOK

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 2,04

Spilstop: 21. oktober kl. 18:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC København har fået en fremragende start på gruppespillet i Europa Conference League med to sejre i deres første to kampe. Nu gælder det så en hjemmekamp mod PAOK, som er danskernes formodede sværeste modstander i gruppen.

Vi mener dog, at FC København har det, som skal til for at vinde de denne kamp og dermed sætte sig solidt på førstepladsen i Gruppe F.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København har ramt en svær periode i Superligaen med pointtab i deres seneste to kampe mod Viborg og SønderjyskE, som begge sluttede 1-1.

Kampen inden disse var anden spillerunde af Europa Conference League, hvor man mødte Lincoln Red Imps. Her førte man 2-1 ved pausen efter scoringer af Kevin Dicks og Jonas Wind, hvorefter Jens Stage i anden halvleg scorede til kampens slutresultat 3-1.

Det var samme slutresultat, som deres første kamp i gruppespillet. Her mødte FCK slovakiske Slovan Bratislava. Dengang stod Wind bag to af københavnernes mål, mens Pep Biel også kom på tavlen.

Nu gælder det så det første møde med PAOK, som sidste sæson sluttede på en fjerdeplads i den græske liga. Inden dette opgør indtager de tredjepladsen i ligaen, og i denne Conference-gruppe er de på andenpladsen to point efter FCK.

Deres første kamp mod Lincoln resulterede i en 2-0-sejr i Gibraltar. Derefter skuffede man dog hjemme mod Bratislava, hvor PAOK måtte nøjes med 1-1, da den tidligere Aston Villa-spiller Andre Green fik udlignet Chuba Akpoms åbningsmål.

I weekenden så PAOK ud til at være på vej mod deres femte sejr på stribe i den græske liga. Man førte således med 4-1 mod Volos ved pausen. Denne blev dog sat over styr, da man endte med at spille 4-4.

Vi har tiltro til, at FCK med deres store europæiske rutine kan sikre tre vigtige point mod PAOK, hvis selvtillid må have lidt et knæk efter weekendens kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,04 på dette.