Kamp: FCK-Istanbul Basaksehir

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 5. august kl. 18:55

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Det er Istanbul Basaksehir, som står med fordelen inden returopgøret mod FCK i Parken. Tyrkerne vandt nemlig med 1-0 på hjemmebane tilbage i marts. Derfor må de ventes at komme med en relativt defensiv tilgang til tingene og lukrere på, at FCK skal score på et tidspunkt. Derfor regner vi med en taktisk præget kamp med få mål.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Første opgør mellem holdene blev som nævnt spillet helt tilbage i midten af marts. Her vandt Basaksehir med 1-0, da Edin Visca i kampens slutminutter scorede på straffespark. Det blev dømt, da FCKs højreback Guillermo Varela begik et klodset straffespark på Demba Ba. Det var naturligvis en bitter pille at sluge for FCK, der var på vej mod at sikre sig et godt udgangspunkt.

Siden da har Istanbul Basaksehir sikret sig det tyrkiske mesterskab. Det skete i næstsidstespillerunde, da man slog Kayserispor med 1-0, mens Trabzonspor snublede mod Konyaspor. Derfor kunne Basaksehir tillade sig at spare en del spillere til sidste kamp mod Kasimpasa. Denne kamp tabte man da også med 3-2, men det fik som nævnt ingen betydning.

For FCK har sommeren i Superligaen været lidt af en katastrofe. I slutspillets ti kampe blev det til tre sejre, tre uafgjorte og fire nederlag. Man sluttede dog af med at vinde sæsonens sidste to kampe og derved sikre sig sølvet.

Københavnerne skal som nævnt score for at komme videre. Derfor er det naturligvis en bet, at man har mistet Dame N’Doye, som har forladt klubben. FCK har blot én gang i dette års Europa League formået at score mere end et mål, så oddsene er imod dem. Samtidig vil Basaksehir naturligvis gøre alt for at holde københavnerne fra fadet.

Det er også en fodel for tyrkerne, at kampen i København spilles for lukkede døre, mens de selv kunne have fans på stadion, da de var på hjemmebane. Det gør alt andet lige deres mission om at holde FCK fra at score lettere.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i FCK-Istanbul Basaksehir. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette resultat.