Dagens spilforslag og odds: Ikke mange mål i New Firm

Spilforslag hver dag

Kamp: FC København – Brøndby IF
Spilforslag: Under 2,5 mål
Odds: 2,23
Bookmaker: NordicBet

 

Spil på under 2,5 mål hos NordicBet

 

I dag skal der atter en gang spilles New Firm i Telia Parken. Det er femte gang i denne sæson, at FC København og Brøndby IF krydser klinger. De blå-gule fra Vestegnen har vundet de fire første indbyrdes opgør mod løverne. Selvom Superligaens førerhold er fuldstændig flyvende for tiden, så er det stadig et derby, og her kan man ikke rigtig bruge form til så meget. Derfor går vi også efter et målspil i stedet for. Der bliver nemlig historisk set ikke scoret særlig meget, når de to mest succesrige danske klubber støder sammen.

New Firm spilforslag

 

Sjældent der bliver spillet champagnebold

De sidste tre års tid har FC København og Brøndby IF mødt hinanden 16 gange. Blot tre gange er der blevet scoret mere end to mål. Det skete godt nok på Vilfort Park for lidt under en måneds tid siden, men det var kun fordi, at tyske Hany Mukthar sparkede et frispark i kassen kort før dommeren fløjtede kampen af. Tager man et kig på andre indbyrdes opgør mellem de to mandskaber i denne sæson, så har de blå-gule fra Vestegnen vundet alle tre med 1-0.

Der er altså ikke særlig meget, som taler for, at vi får en målfest på Danmarks nationalstadion i dag. Derfor synes vi også, at det er en smule overraskende, at bookmakerne regner med, at der bliver scoret minimum tre mål. Statistisk set er der nemlig ikke den store sandsynlighed for, at det bliver tilfældet. Særligt når man tænker på, at Brøndby kæmper en benhård kamp med FC Midtjylland om det danske mesterskab. Derudover har FC København også brug for point, hvis de ikke vil overhales af FC Nordsjælland.

Når man tager alt dette i betragtning, så kommer man hurtigt frem til den konklusion, at dette sagtens kunne blive en taktisk affære. Hvis det bliver det, så kommer der heller ikke mange mål. Ståle Solbakken plejer i øvrigt altid at spille ekstremt defensivt mod ærkerivalerne, og vi tror på, at det bliver mere af samme skuffe i dag.

Derfor anbefaler vi at spille på, der kommer under 2,5 mål i kampen til odds 2,23 hos NordicBet.

 

Spil på under 2,5 mål hos NordicBet

 

odds