Kamp: FCK-Brøndby

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,76

Spilstop: 12. juni kl. 18.00

Bookmaker: Mr Green

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Mr Green Følg spilforslaget nu

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Det er tid til årets sidste udgave af derbyet mellem FCK og Brøndby. Det står lige i det indbyrdes regnskab, hvor hvert hold har en sejr, og en kamp er endt uafgjort. FCKs mesterskabsspil har været én lang skuffelse, mens Brøndby gjort det ganske fornuftigt. Vi regner med, at vi får en underholdende kamp at se, hvor begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby skuffede mod AaB i sidste weekend, da de tabte med 2-0. Det var deres første nederlag i slutspillet. De kom dog op på hesten igen mod FC Nordsjælland, som man i torsdags smadrede med 4-0.

Brøndbys store kæphest i løbet af slutspillet var inden den kamp, at man scorede meget få mål. I de forrige fem kampe havde man faktisk blot scoret tre mål. Det var Simon Tibbling, som åbnede målfesten mod FC Nordsjælland. Herefter startede Mikael Uhre-showet dog. Han havde allerede lagt op til Tibblings mål, men efterfølgende scorede han selv hattrick.

FCKs torsdag var noget mere afdæmpet. Her tabte man nemlig med 3-1 til FC Midtjylland, hvilket betød, at jyderne kunne lade sig kåre som danske mestre. Det var samtidig FCKs tredje nederlag i træk. De kom ellers foran 1-0 efter en scoring af Mohammed Daramy. Kort efter måtte Ragnar Sigurdsson dog lade sig udskifte på grund af en skade. I anden halvleg scorede FC Midtjylland så tre mål på under 20 minutter.

Der er generelt tradition for, at begge hold kommer på tavlen i dette opgør. I de sidste ti kampe er otte af disse endt med scoringer til begge hold. Det tror vi også bliver tilfældet denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Både FCK og Brøndby scorer i kampen. Hos Mr Green får man odds 1,76 på dette resultat.

Nye kunder hos Mr Green kan desuden modtage odds boost til odds 15,00 på vinderen af kampen. Læs mere om kampagnen her.