Mr Green tilbyder der deres nye danske kunder stærkt boostede odds på derbyet mellem FCK og Brøndby. Her giver de hele odds 15 på Brøndby som vinder af kampen. Det originale odds på Brøndby er på 4.80, så dette bliver altså mere end tredoblet af Mr Green. Hvis Brøndby vinder kampen får man sin gevinst udbetalt kontant og uden krav om omsætning. Det vil sige, at man råder over sin gevinst med det samme. Dette er sæsonens sidste derby mellem FCK og Brøndby. Det står lige i det indbyrdes regnskab, så der er mulighed for at sikre håneretten med en sejr her. Kampen spilles søndag den 12. juli klokken 18.

 

 

Mr Green campaign - FCK-Brøndby

 

 

Sådan får du boostede odds på sejr til Brøndby

  1. Du skal være nyoprettet dansk spiller hos Mr Green.
  2. Du skal bruge dit første spil på, at Brøndby vinder kampen.
  3. Dit væddemål skal være placeret inden den 12. juli klokken 18.00.
  4. Du kan maksimum spille 50 kroner i forbindelse med denne kampagne.
  5. Modtag boostet odds til 15,00.
  6. Du vil få din gevinst udbetalt kontant og uden omsætningskrav.

 

 

Mr Green Spil på Brøndby hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Derfor vinder Brøndby kampen

Brøndby og FCK har begge skuffet i mesterskabsspillet. Brøndby har hentet seks point i deres første fem kampe, mens det for FCK er blevet til fem. Det betyder, at AGF så småt begynder at hale ind på FCK. I grund spillet vandt hver holdene en kamp. Første kamp i slutspillet resulterede i 1-1. Her var tale om en tæt kamp, hvor Brøndby havde overtaget og kunne være mest skuffede over, at det blot blev til det ene point.

FCK lader til at være gået ned i gear, efter at det er blevet klart, at de ikke kunne nå at hente FC Midtjylland. Efter 2-1-nederlaget til netop Midtjylland tabte man sin næste kamp med 1-0 til sølv-konkurrenten AGF. Inden kampen mod Brøndby venter endnu en kamp mod FC Midtjylland.

Brøndby er blevet yderst stabile i defensiven efter pausen. I deres tre slutspilskampe har de blot lukket tre mål ind, hvilket er imponerende. De kan endda glæde sig over, at defensiven bliver endnu stærkere, da Kevin Mensah vender tilbage efter en længere skadespause.

Det bliver svært for dem at nå op på tredjepladsen, men en derby-sejr mod FCK ville bestemt være med til at skabe optimisme på Vestegnen. FCK er som nævnt meget ustabile, så hvis Brøndby kan holde det høje niveau i defensiven har de bestemt en chance i dette New Firm.

 

 

Mr Green Få odds boost på Brøndby-sejr hos Mr Green

Kun for nye spillere | Opret dig som ny kunde, indbetal og spil for 100 kr. og få 100 kr. kontant | De 100 kr. skal gennemspilles til minimum odds 2,00 senest 60 dage efter indbetaling | Intet omsætningskrav på de 100 kr., der modtages kontant

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

 

Regler og vilkår

Denne kampagne er eksklusivt for nye danske kunder hos bookmakeren Mr Green. For at kunne deltage i kampagnen skal ens kvalificerende spil være det første foretaget med ens nye spilkonto. Dette væddemål skal være placeret på sejr til Brøndby mod FC København. Her skal være tale om kampen som spilles søndag den 12. juli klokken 18.00. Man skal være opmærksom på, at ens væddemål skal være placeret inden kampens start. Det maksimale indskud vil være 50 kroner på sejr til Brøndby. Hvis man vinder dette kvalificerede væddemål, vil gevinsten blive udbetalt konant og uden gennemspilskrav.

Som ny kunde hos Mr Green skal man være opmærksom på, at man kun kan tage imod ét af deres tilbud til nye kunder, som Mr Green har i udbud. Man kan desuden ikke benytte cash-out-funktionen i forbindelse med kampagnen. Skulle man vælge at gøre dette, vil ens væddemål ikke længere var kvalificeret til at tage del i kampagnen.

Dette tilbud vil være tilgængeligt frem til det tidspunkt, hvor det har nået sit maksimale antal deltagere. I tilfælde af at dette sker, kan Mr Green til hver en tid trække kampagnen tilbage. Denne kampagne kan kun benyttes én gang pr. person, hustand, e-mailadresse, kreditkortnummer og IP-adresse. Det er vigitgt at være opmærksom på, at man ikke kan foretage indbetalinger ved brug af Neteller eller Skrill (Moneybookers), når man går brug af kampagnen.

Hvis Mr Green får mistanke om, at deres kampagne udnyttes vil væddemålet ikke længere være kvalificeret. Dette kan eksempelvis ske ved spil på begge udfald. I tilfælde af at Mr Green skulle have mistanke om snyd, kan de til enhver tid suspendere eller udelukke den pågældende spiller fra tilbuddet eller suspendere deres konto.

 

Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund