Kamp: Everton – Burnley

Spilforslag: Everton vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 13. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Everton har fået en glimrende start på sæsonen med syv point fra de første tre kampe. Dermed skal man naturligvis fortsætte den gode start i denne hjemmekamp mod Burnley.

Gæsterne er fortsat på jagt efter sæsonens første start. Vi regner dog ikke med, at denne kommer på i Liverpool på Goodison Park, hvor vi tror på en hjemmesejr.

 

Derfor vinder Everton kampen

Det så ikke umiddelbart ud til, at Everton ville få nogen drømmestart på sæsonen. I første kamp var man nemlig ved pausen bagud med 1-0 hjemme mod Southampton. Scoringer af Richarlison, Doucouré og Calvert-Lewin sikrede dog en god start på sæsonen.

Derefter fulgte dog en svær kamp på Elland Road. Her var man to gange i front efter scoringer af Calvert-Lewin og Demarai Gray. Det lykkedes dog begge gange Leeds at få udlignet, så man måtte nøjes med et godkendt point i Yorkshire.

Everton næste kamp var endnu en svær opgave – Brighton på udebane. Holdet fra sydkysten havde vundet deres to første kampe. Endnu et sæt scoringer af Calvert-Lewin og Gray.

Nu vender Everton tilbage til Goodison Park, hvor bundholdet Burnley kommer på besøg Burnley har blot et point fra de første tre kampe. Det kom i seneste runde hjemme mod Leeds. Inden da tabte man til Brighton og Liverpool med henholdsvis 2-1 og 2-0.

Modsat flere andre Premier League-hold får Everton lov til at spille med deres brasilianer Richarlison i denne runde. Det skyldes blandt andet deres gode forhold til de brasilianske fodboldforbund. Det er naturligvis et boost for Benítez.

Vi regner da også med, at Richarlison og resten af holdet får en god kamp hjemme mod Burnley og tager de tre point, som vil holde dem i toppen af ligaen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Everton vinder kampen mod Burnley. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.