Dagens spilforslag – Real Estelí slår Deportivo Ocotal

Kamp: Deportivo Ocotal-Real Estelí

Spilforslag: Real Estelí vinder kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 26. marts kl. 02:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Ligaerne rundt omkring i verden falder på stribe. I skrivende stund spilles der stadig fodbold i Nicaraguas Primera Division. I denne kamp tager Deportivo Ocotal imod Real Estelí. Det er en kamp mellem top og bund. Kampen spilles natten til torsdag dansk tid. Byerne Ocotal og Estelí ligger omkring 80 kilometer fra hinanden, så man kan godt argumentere for, at der er tale om et lokalopgør.

Derfor vinder Real Estelí

Real Estéli er med sine 16 mesterskaber den klub, som har vundet næstlest nicaraguanske mesterskaber efter Diriangén, som har vundet hele 27. Den nicaraguanske sæson er delt op i to. I efteråret spiller man Apertura og om foråret Clausura. Ved slutningen af hver af disse spiller de seks bedste hold play-off for at finde vinderen. Man lægger desuden også to de to ligaer sammen, når Clausura er færdigspillet for at finde ud af, hvem der skal i CONCACAF, og hvem der rykker ned. Sidste sæson sluttede man nummer to samlet og vandt Clausura.  I denne sæson vandt Real Estelí Apertura.

Målene til forskel

Real Estelí er som nævnt også ret godt kørende i dette års Clausura, hvor de efter ti kampe er på tredjepladsen. De er dog kun tre point efter Diriangén på førstepladsen. I deres seneste fem kampe har Ésteli vundet tre, spillet en uafgjort og tabt en til netop Diriangén. De har dog også to storsejre på 4-0 og 5-1 mod Real Madriz og Chinandega. Real Estelí har været flittige til at lave mål i denne sæson, hvor de indtil videre er det mest scorende hold i ligaen med hele 20 mål i ti kampe. Samtidig har de blot lukket seks mål ind, så målene er ikke kommet på bekostning af de defensive kvaliteter.

Deres modstandere fra Ocotal fik en elendig start på sæsonen, hvor man fik to point fra de første fem kampe. Siden da har man fået rettet lidt op på det med to sejre. Man er dog stadig blot fire point fra sidstepladsen. Man sluttede også i den tunge ende af Apertura, så de skal holde skruen lige i vandet for at undgå nedrykning, når de to tabbeller bliver lagt sammen efter Clausura. Deres helt store problem har været målscoringen. Deportivo Ocotal har nemlig kun scoret seks mål på ti kampe, og fire af disse kom i deres to sejre. Vi venter derfor, at de får det svært mod et Real Estelí-hold, der som sagt ingen problemer har i den afdeling.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Real Estelí slår Deportivo Ocotal. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette resultat.