Dagens spilforslag – Endnu en målfest mellem Barca og PSG

Kamp: Barcelona – PSG

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 16. februar kl. 21:00

Bookmaker: Mr Green

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Barcelona lader efterhånden til at være kommet tilbage på rette spor i La Liga. De har valgt det perfekte tidspunkt at finde den gode form frem på med starten på Champions Leagues ottendedelsfinaler, hvor det gælder et møde med de franske mestre PSG.

Netop Champions League-kampe mellem Barcleona og PSG har for vane at kaste mange scoringer af sig. Det regner vi også med bliver tilfældet i dette års Champions League, hvor vi tror på mindst fire mål i dette opgør.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Det er som nævnt langt fra første gang, at Barcelona og PSG tørner sammen i Champions League. Sidst var for fire år siden, hvor de mødtes i et par vanvittige ottendedelsfinaler.

Her vandt PSG første opgør hjemme i Paris med 4-0.  Dermed havde Barca i den grad ryggen mod muren inden returopgøret på Camp Nou. Da kampen gik ind i overtiden førte Barca med 4-1 og skulle altså bruge to mål. Et minut inde i overtiden fik den nuværende PSG-profil Neymar gjort det til 5-1, inden Sergi Robertos mål til 6-1 fem minutter inde i overtiden på sensationel vis sendte PSG ud.

Ser man på de foregående fire møder mellem holdene i Champions er disse endt 2-0 og 3-1 da holdene mødte hinanden i kvartfianlerne i 2015. Tidligere i samme turnering mødtes holdene også i gruppespillet, hvor det blev 3-1 og 3-2. I 2013 mødtes de i kvartfinalen. Her sluttede kampene 1-1 og 2-2.

Vi regner med endnu en kamp med mindst fire mål mellem disse to offensivt stærke mandskaber.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål kampen mellem Barcelona og PSG. Hos Mr Green får man odds 2,25 på dette resultat.

Nye spillere hos Mr Green kan desuden få odds boost til odds 5,00 på vinderen af kampen. Find kampagnen og læs dens regler og vilkår her.