Kamp: Elfenbenskysten – Algeriet

Spilforslag: Algeriet vinder kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 20. januar kl. 17:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Algeriet har været en af de helt store skuffelser ved denne udgave af African Cup of Nations. De forsvarende mestre har kniven for struben og skal vinde dette opgør, hvis de skal have forhåbninger om videre deltagelse.

Videre deltager er noget, som Elfenbenskysten stort set har sikret sig. Deres fire point bør være nok til at sikre, at de bliver blandt de fire bedste treere, hvis de taber denne kamp, hvilket vi faktisk regner med, at de gør.

 

Derfor vinder Algeriet kampen

Som nævnt har regerende mestre får et noget nær katastrofal start på turneringen. Inden turneringen startede havde man uden tvivl forestillet sig, at man skulle gå ind til denne kamp med seks point til kontoen.

Sådan er det dog langt fra gået. I første gruppekamp måtte Algeriet nøjes med 0-0 hjemme mod Sierra Leone. Det skulle dog blive endnu værre i næste kamp mod Ækvatorialguinea. Her gjorde en scoring af Esteban Orozco nemlig, at Algeriet på sensationel vis tabte med 0-1.

Det betyder, at man nu er sidst i gruppen med blot ét point på kontoen. Algeriet har dog den fordel, at Sierra Leone og Ækvatorialguinea nu skal møde hinanden. Det vil sige, at man med en sejr kan hoppe op på minimum andenpladsen uagtet resultatet af den kamp.

Det har primært været i offensiven, at det ikke har spillet for Algeriet. Man har som nævnt ikke scoret i de to første kampe. Defensivt har det dog set fornuftigt ud med kun et mål imod sig. Det er ellers ikke fordi, at man mangler offensive profiler med folk som Mahrez, Benrahma og Feghouli.

Nu skal disse profiler så forsøge at få det til at spille mod Elfenbenskysten, der som nævnt fører gruppen og har gode muligheder for at spille sig videre uanset resultaterne i denne gruppes sidste runde.

De har dog heller ikke imponeret med en 1-0-sejr over Ækvatorialguinea og senest måtte man nøjes med 2-2 mod Sierra Leone efter, at man smed føringen i overtiden.

Hvis Algeriet kan fortsætte deres relativt stabile defensive indsat og samtidig endelig få gang i deres offensiv, så mener vi, at de bør være i stand til at vinde denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Algeriet vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,25 på dette.