Dagens spilforslag og odds: Córdoba ryger ud af Copa del Rey

Spilforslag hver dag

Kamp: Elche CF – Córdoba CF
Spilforslag: 1
Odds: 2,10
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Elche-sejr hos Unibet

 

Selvom der er masser af Nations League og venskabskampe på programmet i dag, så synes vi alligevel, at den spanske pokalturnering ser mere spændende ud. Her mødes Elche CF og Córdoba CF fra den næstbedste række nemlig i 1/32-finalerne. Vi synes, at det lugter en smule af en hjemmesejr. Værterne har således kun tabt en enkelt af deres sidste opgør på eget græs, men værterne har tabt samtlige af deres kampe på fremmed græs. Hold øje med Sory Kaba da han er brandvarm for tiden med seks mål i sine seneste syv opgør for klubben.

 

Sory Kaba er fyr og flamme

Hjemmeholdet har haft en blandet sæsonstart med to sejre, fem uafgjorte og tre nederlag med en samlet målscore på 9-14. Det er dog værd at bemærke begge deres sejre er kommet hjemme på Estadio Manuel Martínez Valero. Her har de besejret både Granada og Lugo, mens de har spillet uafgjort med Granada og Mallorca. Deres eneste nederlag foran deres egne fans var mod Reus Deportiu. Som skrevet før så er deres angriber Sory Kaba total ustyrlig, da han har scoret seks ud af deres syv mål i ligaen, hvilket er nok til en delt andenplads på topscorerlisten. Han kunne sagtens blive matchvinder i aften.

Udeholdet er derimod rigtig skidt kørende. De er placeret på sidstepladsen i La Liga 2 med blot seks point efter ni kampe via en sejr, tre uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 10-21. Særligt på udebane er de decideret elendige. Her er det således blevet til fire nederlag på stribe med en samlet målscore på 3-13. Derfor har vi da også på fornemmelsen, at de må se sig slået igen i aften, når de spiller på fremmed græs.

Derfor anbefaler vi at spille, Elche CF vinder kampen til odds 2,10 hos Unibet.

 

Odds på Elche-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund