Dagens spilforslag og odds: Ikke mere held i Esbjerg-sprøjten

Spilforslag hver dag

Kamp: Esbjerg fB – FC Midtjylland
Spilforslag: 2
Odds: 1,70
Bookmaker: bwin

 

Odds på FCM-sejr hos bwin

 

Der var nok ikke mange, som havde regnet med, at et opgør mellem Esbjerg fB og FC Midtjylland ville være en topkamp, inden sæsonen blev sparket i gang. Det er dog alligevel tilfældet, da oprykkerne fra fiskerbyen efter tre sejre i træk er kravlet helt op på en tredjeplads med 24 point. Vi har alligevel på fornemmelsen, at det ikke bliver til fire stribe mod de danske mestre. Rent faktisk tror vi, at de løber ind i deres første nederlag i mere end halvanden måned. Også selvom FCM ikke sparede spillere i torsdagens pokalkamp.

 

De danske mestre er i forrygende form

Esbjergenserne har vundet fire ud af deres sidste fem opgør, mens det sidste er endt uafgjort med en samlet målscore på 7-1. Der er altså virkelig kommet styr på defensiven. De ligner for alvor et mandskab, som har blikket fast rettet mod en top seks-placering i denne sæson. Det vil nemlig betyde overlevelse, hvilket må siges at være noget af en bedrift for oprykkerne. Ikke mange havde regnet med, at de ville bide sig fast i toppen, da de solgte sidste sæsons topscorer i NordicBet Ligaen Anders Dreyer til Brighton & Hove Albion i Premier League.

De midtjyske ulve skiftede cheftræner for et par uger siden, og det er gået over al forventning. Kenneth Andersen har på trods af sin manglende erfaring fra den allerhøjeste hylde alligevel snuppet tre sejre i træk over henholdsvis FC Nordsjælland, Brøndby IF og FC København. De ligger på en delt første plads i Superligaen og er videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen. Det her ligner deres sæson. Hvis de vil bevare deres topplacering, så skal de simpelthen også være i stand til at snuppe sejren og tage tre point på Blue Water Arena.

Derfor anbefaler vi at spille på, FC Midtjylland vinder kampen til odds 1,70 hos bwin.

 

Odds på FCM-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund