Dagens spilforslag – Diriangén slår Walter Ferretti

Kamp: Diriangén-Walter Ferretti

Spilforslag: Diriangén vinder kampen

Odds: 1,82

Spilstop: 2. april kl. 02:00

Bookmaker: 888sport

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Walter Ferretti kommer på en svær opgave på udebane mod Diriangén, som er nummer tre i ligaen. Walter Ferretti er ganske vist nummer fire, men de er vel at mærke ni point efter Diriangén. Kun en sejr tæller for Diriangén, som bruge den, hvis de skal holde snor i Managua FC og Real Estelí, som er henholdsvis fire og to point foran Diriangén.

 

Derfor vinder Diriangén

Walter Ferretti var grundlæggeren af klubben, som tog hans navn tre år efter, at han var omkommet i en bilulykke. Indtil da lød den navnet DGPS. De er et udsædvanligt hold i den nicaraguanske Liga Primera i den forstand, at de har ligeså gode ude som hjemme. De fleste hold i ligaen er markant bedre hjemme i forhold til ude. På nuværende tidspunkt har seks af ligaens ti hold hentet tre point eller færre i deres udekampe. Her har Walter Ferretti hentet otte point, hvilket stadig er færre end de tre tophold, som foruden Diriangén tæller ManaguaFC og Real Estelí. I seneste udekamp fik man dog en lussing af naboerne Juventus Managua, da man tabte med hele 4-1 på udebane.

Diriangén er favoritter inden denne kamp. De har hentet 13 ud af 18 point på hjemmebane i denne sæson. Skuffelsen var stor, da man tabte sæsonens første hjemmekamp til bundholdet Deportivo Sabanas, men siden da er de i den grad kommet efter det. Diriangén har blandt andet slået Real Estelí og Managua FC i deres øvrige hjememkampe, hvilket vidner om, hvor stærke de er hjemme i Diriamba i det sydvestlige Nicaragua.

I holdenes første møde i sæsonen vandt Diriangén 2-1 udebane i Managua på mål af Danilo Zúniga og Erick Téllez. Zúniga har sammen med Bernardo Laureiro fra Uruguay været særdeles vigtig for Diriangén. De to har sammen scoret otte af holdets 14 mål. Diriangén er som sagt pisket til at vinde, og det bør de også kunne klare, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at spille med om sejren i Clausura-delen af Liga Primera.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Spil på sejr til Diriangén. Hos 888sport får man odds 1,82 på dette spil.