Dagens spilforslag – Der er en underholdende kamp i vente mellem Stabæk og Brann

Kamp: Stabæk-SK Brann

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 24. august kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Stabæk og Brann har blot vundet én af deres tilsammen ti kampe. Det er med andre ord to hold, som har hårdt brug for en sejr for at komme væk fra bunden af Eliteserien. Begge hold har været involverede i et par målrige kampe gennem sæsonen, og det tror vi også bliver tilfældet i denne kamp.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Stabæk har ikke vundet deres seneste fem kampe i Eliteserien. Her er det endt med tre uafgjorte og to nederlag. To af de uafgjorte kampe var dog et par målfester. Først var der 2-2 i den svære kamp mod topholdet mod Bodø/Glimt og derefter 3-3 mod Viking FK.

Det viser, at Stabæk ikke har problemer med at score mål, men desværre også at de ikke er gode til at forhindre dem. De har haft fire clean sheets i deres 14 kampe. Man har ydermere tabt kampe med 4-1 og 3-0 til henholdsvis Molde FK og Rosenborg.

Udeholdet SK Brann har også haft store problemer med at stoppe modstanderen. De har blot haft to clean sheets fra starten af sæsonen. Værst er det gået mod Bodø/Glimt, hvor man tabte med hele 5-0. Det var en af tre kampe, hvor Brann har måtte forlade banen uden at score, så de har ligesom Stabæk angrebsspillet i orden.

Det bliver altså en kamp mellem to hold, som har svært ved at stoppe modstanderen, men samtidig selv ingen problemer har med at lave mål. Derfor mener vi, at der bør være gode chancer for, at der kommer minimum tre mål, når Stabæk og SK Brann mødes i Eliteserien.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Stabæk og SK Brann. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.