Dagens spilforslag – Danmark bliver Verdensmestre

Kamp: Danmark – Sverige

Spilforslag: Danmark fører ved pausen og vinder kampen (Danmark/Danmark)

Odds: 1,75

Spilstop: 31. januar kl. 17:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter endnu en vild kampen – denne gang mod Spanien – fik Danmark kvalificeret sig til finalen ved VM i herrehåndbold. Her venter et møde med vores svenske naboer, som slog Frankrig på overbevisende vis.

Danmark er storfavoritter til at genvinde verdensmesterskabet, og vi regner da også med, at det bliver tilfældet. Vi mener sågar, at der er gode muligheder for, at Danmark fører ved pausen og holder denne kampen ud.

 

Derfor fører Danmark ved pausen og vinder kampen

Danmark fik spillet sig i finalen efter en dramatisk semifinale mod Spanien. Denne endte Danmark med at vinde med 35-33 efter noget af en målfest.

Det var først og fremmest den danske superstjerne Mikkel Hansen, som bidrog til de mange danske scoringer. PSG-spilleren tegnede sig nemlig for intet mindre en 12 scoringer samt en bunke assists. Han var med andre ord helt ustyrlig og en stor medvirkende faktor til, at Danmark nu står i endnu en VM-finale.

Modstanderen Sverige slog Frankrig med imponerende 32-26 i deres semifinale. Det var målvogter Andreas Palicka, som var den helt store helt med hele 12 redninger.

Med til historien om den finale hører, at Frankrig var ramt af skader til et par af deres helt store profiler i skikkelse af Luka Karabatic og Timothy N’Guessan.

Danmark går derimod ind til kampen mod Sverige uden de store skadesproblemer. Det er faktisk kun Magnus Landin, som kæmper med et trælår, der døjer med en skade – resten er fit for fight.

Hvis Danmark kan finde niveauet fra opgørene mod Kroatien og Spanien frem, så mener vi bestemt, at de bør være i stand til at være foran ved pausen og beskytte denne føring gennem anden halvleg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark fører ved pausen og vinder kampen. Hos Bet365 får man odds 1,75 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame Danmark – Sverige gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Sverige.