Dagens spilforslag – 50 eller færre mål i Danmark – Spanien

Kamp: Danmark – Spanien

Spilforslag: Der scores under 50,5 mål i kampen

Odds: 1,85

Spilstop: 13. december kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark fik den krævede sejr mod Sverige i første kamp ved EM. Her endte Danmark med at vinde en dramatisk kamp med 24-22. Dermed er Sverige nu ude, og Danmark er det eneste hold, som kan true Rusland og Frankrig i kampen om semifinalepladserne. Det kræver dog en sejr mod Spanien, som efter et smalt nederlag ikke længere kan nå semifinalerne. Vi regner ikke med, at kampen mod Spanien ender med at blive blandt slutrundens mest målrige kampe.

 

Derfor scores der under 50,5 mål i kampen

De gange Spanien har mødt hold på Danmarks niveau i form af Sverige og Frankrig er det endt med kampe med under eller omkring de 51 mål. I det indledende gruppespil mødte man Sverige, og den kamp endte med i alt 46 mål. I seneste kamp mod Frankrig måtte man som nævnt indkassere et 26-25 nederlag.

Desuden er Danmarks sidste tre kampe endt med under de 51 mål. I anden gruppekamp mod Montenegro blev der i alt scoret 47 mål. Herefter fulgte nederlaget til Frankrig, hvor der blev scoret 43 mål. Senest var der så kampen mod Sverige med 46 scoringer.

Den kamp bød på en hæsblæsende afslutningen, hvor Sverige med blot 30 sekunder igen fik straffekast, som endte med at blive kastet over målet. Herefter scorede Danmark så i den anden ende ved Mette Tranborg til 24-22.

Mod Spanien skal Danmark naturligvis igen håbe på endnu en kamp, hvor det bare spiller i forsvaret, mens man så skal slå til i offensiven. Danmark skal som nævnt bruge de tre point, hvis de skal have håb om en plads i semifinalen. Her tror vi på en tæt kamp, hvor det ender med 50 mål eller under.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 50,5 mål i kampen. Hos Bet365 får man odds 1,85 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame kampen gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Spanien.