Dagens spilforslag – Danmark spiller sig i finalen

Kamp: Danmark – Spanien

Spilforslag: Danmark kvalificerer sig til finalen

Odds: 1,80

Spilstop: 29. januar kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter en sindsoprivende afslutning på kvartfinalen mod Egypten er Danmark klar til semifinalerne ved VM i herrehåndbold. Her venter et møde med europamestrene fra Spanien. Der er på forhånd lagt op til en tæt kamp mellem to af verdens bedste landshold.

Danmark er dog favoritter til at løbe med billetten til finalen. Vi regner med, at de lever op til denne favoritværdighed og vinder denne semifinale.

 

Derfor kvalificerer Danmark sig til finalen

Der er ingen tvivl om, at dette er Danmarks på papiret sværeste kamp indtil nu i turneringen. Det er samtidig et møde mellem to hold, som endnu ikke har oplevet at tabe.

Danmark viste mod Egypten, at de trods det hidtil overkommelige program også er i stand til at håndtere modstand ved dette VM. Det skete, da kampen måtte afgøres i straffekast. Det kan vise sig at være en vigtig oplevelse for et dansk hold, som ellers ikke har haft det store modspil ved dette VM.

Spanien har vundet alle deres kampe siden den første, hvor man på noget skuffende vis spillede uafgjort med Brasilien. Senest bankede man Norge med 31-26 i kvartfinalen. Det skal retfærdigvis nævnes, at Norge efter 20 minutter mistede deres største profil i Sander Sagosen.

Hvis Danmark skal spille sig i finalen, skal man finde takterne fra kampen mod Kroatien frem igen. Her vandt de danske verdensmestre som bekendt med vanvittige 38-26.

Hvis det hele spiller igen, og de danske profiler formår at holde dampen oppe hele kampen igennem, så ser det mere end fornuftigt ud med hensyn til mulighederne for at kvalificere sig til endnu en VM-finale.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark kvalificerer sig til finalen. Hos Bet365 får man odds 1,80 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame Danmark – Spanien gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Spanien.