Dagens spilforslag – Danmark med mindst 25 mål mod Norge

Kamp: Danmark – Norge

Spilforslag: Danmark scorer over 24,5 mål i kampen

Odds: 1,85

Spilstop: 18. december kl. 20:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Danmark står nu i semifinalen ved EM i kvindehåndbold, hvor Norge venter. Nordmændene var de store forhåndsfavoritter til at vinde EM-titlen. Den favoritværdighed har de levet op til ved ikke at tabe én eneste kamp ved dette EM.

Norges offensiv har også været fremragende og slutrundens i særklasse mest effektive. Det betyder, at det oftest ikke er nogen katastrofe for Norge at lukke omkring 25 mål ind. Hvis Norge kan holde deres nuværende scoringssnit, så kan de sagtens leve med, at Danmark laver helt op til 30 mål. Vi regner da også med, at de danske kvinder laver minimum 25 mål mod Norge.

 

Derfor scorer Danmark over 24,5 mål

Norges angreb har som nævnt været decideret skræmmende ved dette EM. I deres hidtidige seks kampe har de scoret omkring 34 mål i snit. Derfor har man sagtens kunne leve med, at modstanderen har lavet omkring de 25 mål.

Danmark har i deres seks kampe lavet 27,66 mål i snit, hvilket viser, at de bestemt også er stærke i offensiven. Det er endda i mellemrunden, at Danmark for alvor er kommet i gang med målscoringen. I de seneste to kampe mod Spanien og Rusland har man således scoret henholdsvis 34 og 30 mål.

Danmark har desuden også vist, at man er i stand til at give Norge kamp til stregen. Kort inden EM spillede man nemlig to træningskampe mod Norge på to dage. Disse endte med norske sejre på 27-25 og 29-26. Det viser, at det bestemt er realistisk med over 24,5 danske mål – især da Danmark ser ud til at have hævet niveauet betragteligt i løbet af de sidste par ugers tid.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark scorer over 24,5 mål i kampen. Hos Bet365 får man odds 1,85 på dette væddemål.

Husk at du kan livestreame kampen gratis hos Bet365. Læs mere om livestreaming af Danmark – Norge.