Kamp: Danmark – Norge

Spilforslag: Danmark vinder kampen med mindst tre mål (Danmark +2,5)

Odds: 1,81

Spilstop: 3. august kl. 10:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

De forsvarende olympiske fra Danmark er ikke overraskende favoritter til endnu engang at løbe med guldet. Danmark er som bekendt også dobbelte verdensmestre, siden lege i Rio for fem år siden.

Efter fornuftige præstationer endte Danmark som ventet med at vinde Gruppe B. Dermed står man nu over Norge, som sluttede på fjerdepladsen i Gruppe A.

Det er et opgør, som Danmark er klare favoritter til at vinde. Vi regner da også med, at det ender med en dansk sejr på mindst tre scoringer.

 

Derfor vinder Danmark kampen med mindst tre mål

Danmark lagde ud som lyn og torden med at smadre de japanske værter med hele 47-30. Derefter ventede en noget hårdere kamp mod Egypten. Danmark trak dog fra i anden halvleg og endte med at vinde kampen med fem mål.

I tredje gruppekamp var der endnu engang ingen slinger i valsen, da man bankede Bahrain med 31-21. Førstepladsen blev efterfølgende sikret med en flot seksmåls-sejr mod Portugal.

Dermed fik det ikke den store betydning, at sidste gruppekampe mod svenskerne blev tabt med 30-33. Danmark endte nemlig som nævnt stadig på førstepladsen.

Norge fik et par gode resultater i deres gruppe. De tabte knebent til Spanien og slog Frankrig i sidste kamp. Det skal dog nævnes, at det var en kamp, som Frankrig ikke behøvede vinde, da førstepladsen allerede var sikret.

Den helt store norske profil har uden tvivl været Sander Sagosen, der med sine 35 scoringer var gruppespillets topscorer foran Mikkel Hansen med 32. Derudover har den norske GOG-målmand Thorbjørn Bergerud også gjort det godt.

Vi regner dog med, at Danmark bliver en for stor mundfuld for Norge, som i gruppespillet altså fik ørerne i maskinen mod tyskerne, som man tabte til med 28-23. Vi regner derfor med, at Danmark spiller sig op i forhold til kampen mod Sverige og ender med at vinde denne kvartfinale med mindst tre mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen med mindst tre mål (Danmark +2,5). Hos Onside Betting får man odds 1,81 på dette væddemål.