Dagens spilforslag – Sikker dansk sejr mod Island

Kamp: Danmark – Island

Spilforslag: Danmark vinder kampen mindst to mål

Odds: 2,10

Spilstop: 15. november kl. 20:45

Bookmaker: Betfair

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter sejren i venskabskampen mod svenskerne er det blevet tid til en vigtig Nations League-kamp mod Island. Her er kravet formentlig en sejr, hvis Danmark skal gøre sig håb om at kvalificere sig til Nations Leagues slutspil. Vi regner da også med en forholdsvis klar dansk sejr i dette opgør, hvorfor vi siger, at Danmark vinder med mindst to mål.

 

Derfor slår Danmark Island med mindst to mål

Danmark gennem de sidste par kampe vist, at de magter at bryde defensivt indstillede modstander ned. De viste et reservespækket dansk hold senest, da de slog Sverige med 2-0. Det samme var tilfældet i sidste omgang Nations League. Her slog Danmark netop Island med 3-0 efter en kamp, hvor danskerne havde bolden to tredjedele af tiden.

Her scorede Danmark kort inden pausen på et selvmål af Rúnar Sigurjónsson. Kort efter pausen fordoblede Christian Eriksen den danske føring, inden Robert Skov sikrede de tre point efter omkring en times spil.

Efterfølgende slog Danmark som bekendt England med 1-0 på Wembley efter en scoring sat ind på straffespark af Christian Eriksen. Dermed skal Danmark bruge en sejr for at sikre, at Belgien ikke vinder puljen med en eventuel sejr mod England.

Island har samtidig intet at spille for, da man ikke kan undgå sidstepladsen i gruppen. Samtidig blev det som bekendt efter et dramatisk 2-1-nederlag til Ungarn afgjort, at Island ikke kommer med til EM. Derfor er det formentlig et noget nedslået islandsk hold, som Danmark møder. Med første kamp in mente mener vi ikke, at Danmark bør få de store problemer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen mod Island med mindst to mål. Hos betfair får man odds 2,10 på dette resultat.

Nye spillere hos Betfairs Sportsbook kan få boostede odds 2,00 på, at der scores over 0,5 mål i kampen. Læs mere om tilbuddet her.