Kamp: Crystal Palace – Brighton & Hove Albion

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 27. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er måske i overkanten at kalde dette et lokalopgør. For Brighton er det dog det nærmeste de kommer. Kampen er døbt M23-derbyet efter den motorvej, som forbinder London og Sussex, hvor Brighton ligger.

Hvert hold har vundet dette derby 40 gange, så der er altså mulighed for at bringe sig i spidsen med en sejr. De sidste par kampe mellem Brighton og Crystal Palace har været ganske tætte, og det tror vi også bliver tilfældet denne gang på Selhurst Park. Derfor siger vi, at der scores under 2,5 i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Som nævnt har de seneste kampe mellem Crystal Palace og Brighton været ganske tætte. Faktisk er de sidste to opgør i London endt 1-1 og tre af de sidste fire kampe er endt med under 2,5 mål.

Brighton har fået en fremragende start på sæsonen. Det er blevet til imponerende 12 af 15 mulige point i ligaen og sejre over de walisiske hold Cardiff og Swansea i Liga Cuppen.

Ser vi på deres fem ligakampe, så har tendensen været, at der falder ganske få mål i disse. I to af fem kampe har der været over 2,5 mål. Den seneste var sidste rundes svære kamp mod Leicester, som man vandt med 2-1. Brighton forsvaret har været stærke og blot lukket fire mål ind i de fem kampe.

Crystal Palace har været mere svingende, hvilket deres fem point da også vidner om. Sidste runde tabte man 3-0 til Liverpool og runden før slog man Tottenham med samme cifre.

Hvis Brighton kommer foran bliver det meget svært for Palace, at bryde det stærke forsvar op. Vi regner da også med, at det bliver en meget taktisk og målfattig affære på Selhurst Park.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Crystal Palace – Brighton & Hove Albion. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette.