Kamp: Chelsea – Real Madrid

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,82

Spilstop: 6. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter et brag af en kamp, når Real Madrid gæster Chelsea på Stamford Bridge. Der er tale om det første af to opgør i Champions Leagues kvartfinaler.

Chelsea måtte tage til takke med andenpladsen i deres gruppe, men Real Madrid vandt deres. Dette er det sjette møde mellem holdene, og Real Madrid har aldrig slået Chelsea.

Sidst de mødtes var i sidste års semifinaler, hvor Chelsea vandt med samlede 3-1. Dengang var kun Chelsea, som fik scoret på Stamford Bridge. Denne gang regner vi dog med, at det kommer til at lykkes for begge hold.

 

Derfor scorer begge hold

Trods den afklapsning, som man fik af Barcelona i La Liga, så har Real Madrid fortsat kurs mod deres 35. mesterskab. Der var ikke meget som tydede på, at Real skulle stå i denne semifinale

De så nemlig ud til at være godt nede i sækken, da efter en times spil af anden ottendedelsfinale mod PSG var bagud med samlede 0-2. Et hattrick af Karim Benzema fik dog vendt op og ned på tingene og sendt spanierne i en kvartfinale.

Her venter så Chelsea, som i ottendedelsfinalerne stod over for de franske mestre Lille. Der var ingen slinger i valsen, da Chelsea vandt med samlede 4-1.

Netop 4-1 var også resultatet i Chelseas seneste kamp i Premier League. Her var det desværre for dem dog Brentford og Christian Eriksen, som løb med sejren på Stamford Bridge.

Dermed kan det været et lidt rystet Chelsea-hold, som Real Madrid kommer på besøg hos. De håber naturligvis, at deres talisman Benzema kan fortsætte sin fremragende sæson.

Samtidig har Chelsea under Tuchel været gode til at rejse sig ovenpå de få nedture, som de har haft. Med publikum i ryggen bør de også have gode muligheder for at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Chelsea og Real Madrid. Hos Marathonbet får man odds 1,82 på dette.