Dagens spilforslag – Direkte kamp om fjerdepladsen bliver en taktisk affære

Kamp: Chelsea – Everton

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 8. marts kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er tale om en direkte kamp om Champions League-pladserne, når Chelsea og Everton mødes i Premier League. Blot ét point adskiller holdene i kampen om den vigtige fjerdeplads.

Begge hold kommer ind til kampen med et par fornuftige resultater i bagagen. Det er især i defensiven, at de har imponeret. Vi regner også med, at den atter vil være i fokus kampens vigtighed taget i betragtning. Derfor mener vi, at der bør være gode chancer for, at der scores under tre mål i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Chelsea har virkelig fået vind i sejlene siden ansættelsen af tyske Thomas Tuchel. Siden han tog over har man ikke tabt en kamp i Premier League, og man er tæt på en plads i Champions League.

Chelsea hentede i deres seneste kamp tre vigtige point i en 1-0-sejr over Liverpool sikret af Mason Mount. Det er ikke fordi, at målene er fløjet ind under Tuchel.

I løbet af hans otte Premier League-kampe som Chelsea manager har Chelsea scoret ni gange. De har dog også blot lukket to mål ind, hvilket naturligvis er imponerende. Der er blot scoret mere end to mål i én Premier League-kamp under Tuchel – 2-1-sejren over Sheffield United.

Nu står de hjemme på Stamford Bridge over for Everton, som efter en svær periode også har fået styr på defensiven. Everton har en samlet målscore på 4-0 i deres sidste tre kampe, hvor det er blevet til ni point.

Et nederlag i denne kamp vil som nævnt være ekstra dyrt, da det er to direkte konkurrenter i kampen om top fire. Derfor regner vi med en taktisk affære med få mål a la. første kamp, som Everton vandt med 1-0 på mål af islandske Gylfi Sigurdsson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Chelsea – Everton. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.